Hlavní obsah

Mercedes-Benz nabízí SuperPaket

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Mercedes-Benz připravila pro zákazníky vozidel třídy A, B a nově uváděné třídy CLA velmi zajímavý produkt s názvem SuperPaket, který jako první na trhu nabízí unikátní kombinaci několika výhod – prodloužení záruky o 2 roky zdarma, zvýhodněný úrok a Mercedes-Benz Autopojištění KOMPLET se sazbou pouze 1,99 %.

Mercedes-Benz, třída CLA

Článek

Zejména poslední jmenovaná součást nabídky, kompletní pojištění, je z celého SuperPaketu nejzajímavější. Kromě havarijního pojištění a povinného ručení zahrnuje také pojištění na fakturovanou cenu, díky kterému v případě odcizení vozidla nebo tzv. totální škody získá majitel vozu pojistné krytí škody až do výše pořizovací ceny nového vozidla a to včetně spoluúčasti. Výraznou výhodou je samozřejmě i prodloužení záruky o další dva roky nad rámec zákonné dvouleté záruky výrobce. Majitel vozu se tak nemusí obávat žádných neočekávaných nákladů po dobu 4 let. Zvýhodněný úrok je pak pomyslnou třešničkou na dortu, který již v případě základního modelu třídy A180  s cenou 603 992 vč. DPH přináší úsporu přibližně 50 tis. Kč (úvěr na 48 měsíců, akontace 30%). Pokud se tedy zákazník rozhodne pro Mercedes-Benz třídy A, B, nebo CLA, lepší nabídku na financování a pojištění na trhu rozhodně nenajde.

Více informací o aktuální akční nabídce pro osobní vozidla Mercedes-Benz najdete zde.

Výběr článků

Načítám