Hlavní obsah

ProAuto je kvalitní pojištění vozidel za správnou cenu

U pojištění je občas dobré si ověřit, jaká rizika máte pojištěna a co za to platíte. Dnes je to aktuální především u pojištění vozidel. S příliš levným pojištěním se při likvidaci škody můžete dožít nemilého překvapení. Naopak možná platíte víc, než je třeba.

A nebourej, abys měl už za dva roky 30% bonus.

Článek

Co vám můžeme poradit? Nečekejte, až vám přijde předpis na další rok! To byste pro změnu pojišťovny už také nemuseli stihnout výpovědní lhůtu 6 týdnů. Na webových stránkách www.wustenrot.cz si pojištění svého vozu můžete nejen snadno spočítat, ale hned si online sjednat nové. Nebo zdarma zavolejte na zelenou linku 800 22 55 55.

Povinné ručení s vysokým bonusem už po dvou letech

Hlavní výhodu povinného ručení od Wüstenrotu je rychlejší nárůst bonusu v závislosti na počtu měsíců s bezeškodným průběhem. Už po dvou letech jízdy bez nehod vzrůstá na 30% a i v dalších letech převyšuje podmínky běžné na trhu. Jezdíte-li bez nehod, můžete získat až 60% bonus.

Wüstenrot - stavební spořitelna a.s.

Vyšší bonus i na další auta v rodině

Díky obchodní slevě Multibonus poskytované ve výši bonusu, kterou máte na první pojištěný vůz, budete mít povinné ručení levnější i na další tři vozidla v rodině.

Jediné povinné ručení, které můžete kdykoliv vypovědět

Nově sjednané povinné ručení můžete kdykoliv ukončit bez udání důvodů a bez jakýchkoliv poplatků.

Výběr článků

Načítám