Hlavní obsah

Hledáme střechu na zateplení

Komerční článekKNAUF INSULATION, spol. s r.o.

Ještě dříve než začne Nová zelená úsporám, máte možnost získat zateplení střechy v hodnotě 57 000,- Kč. Ve hře je celkem pět zateplení střechy systémem LDS v této hodnotě. K účasti v soutěži stačí jednoduchá registrace.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

Článek

Není žádnou novinkou, že střecha je z pohledu tepelných ztrát domu nejkritičtější místo. Nezateplenou střechou uniká 30 % veškerého tepla a tedy i 30 % vašich peněz. Zateplení střechy vám také umožní zřídit obytné podkroví. Pokud zvolíte správné zateplení, bude to navíc podkroví tiché, zdravé a bezpečné.

Funkční, osvědčený a levný systém zateplení podkroví

Zateplení střechy skelnou minerální izolací je dlouhodobě nejpopulárnější řešení, které podporují projektanti, realizační firmy a nakonec ti nejpodstatnější, tedy majitelé domů.

Pokud se chystáte zateplit střechu svého domu, zkuste štěstí na stránkách Dům na zateplení, kde právě odstartovala soutěž, ve které můžete vyhrát zateplení střechy v hodnotě 57 000,- Kč.

Systém Knauf Insulation LDS obsahuje všechny komponenty potřebné k dokonalému zateplení. Umožňuje zateplení mezi krokvemi, pod krokvemi a stejně tak nad krokvemi.

Kontaktní difúzní fólie LDS 0,04 chrání střechu před zatékáním vody do konstrukce. Fólie zároveň umožňuje odvětrání střechy do vnějšího prostředí. Skelná minerální izolace UNIFIT má vynikající tepelně izolační parametry. Vyrobena je pomocí ECOSE Technology a neobsahuje tedy formaldehyd, fenoly ani akryláty. A nakonec parozábrana LDS 100, parobrzda LDS 2 Silk a těsnící pásky LDS vytváří na interiérové straně střechy vzduchotěsné vrstvy. Zamezují tak prostupu vodní páry do konstrukce, kde vlhkost může kondenzovat a ohrozit tak funkčnost a životnost střechy.

Výběr článků

Načítám