Hlavní obsah

Platíte vysoké úroky z hypotéky? Refinancujte! Nový web www.lepsihypo.cz vám poradí krok za krokem

Refinancování hypoték nebo refinancování úvěru ze stavebního spoření vám letos určitě sníží měsíční splátky hypotéky a díky nižší sazbě ušetříte na celkově zaplacených úrocích. Nemusíte se bát, že to bude složité. Nový web lepsihypo.cz vám poradí.

LBBW Bank CZ a.s.

Článek

Sledujete-li vývoj hypoték a hypoteční trh pak víte, že nyní je ta nejvýhodnější doba refinancovat. Reálná úroková sazba se pohybuje nyní rekordně nízko, ale tento stav nemusí už dlouho trvat. Končí-li vám letos fixace hypotéky, pak rozhodně refinancujte! Přechod k nové bance je zdarma a nemusíte mít obavy, že podstoupíte stejně složitou cestu, jakou jste prošli při uzavírání nové hypotéky. Pokud si zvolíte správnou banku, výrazně vám pomůže, jen je třeba začít včas. Zejména menší banky jsou obvykle pružnější a nabízejí klientovi zajímavé výhody. Např. LBBW Bank vám nabídne sazbu již 2,29 % p.a. a finanční bonus 5 400 Kč při sjednání hypotéky do konce března, umožní vám uzavřít nový hypoteční úvěr i několik měsíců před koncem fixace, čímž si do budoucna zajistíte dnešní nízkou sazbu, a provede za vás i celou řadu dalších úkonů.

Hypotéku si můžete výrazně zlevnit i díky novému webu lepsihypo.cz, můžete zde provést výpočet hypotéky online, získat praktické informace a odpovědi na otázky.

Výběr článků

Načítám