Hlavní obsah

MOTOSALON už za dva týdny zahájí motorkářskou sezonu

Novinky, Veletrhy Brno, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro rozbuší srdce romantikům i motorkářům. Jedněm zpěv ptáků a rašící příroda, druhým bublání motorů a svištící vzduch. Zahájení motorkářské sezóny probíhá každoročně na veletrhu MOTOSALON – tento rok v pražských Letňanech od 7. do 10. března.

Motosalon

Článek

A na co se můžete těšit? Rozsáhlá expozice americké legendy Harley-Davidson, největší světový výrobce motocyklů Honda, japonský výrobce Yamaha nebo skútry značka  Kentoya. Italskou produkci budou reprezentovat značky Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Piaggio a Vespa. Zástupcem britské klasiky bude značka Triumph, nebude chybět ani motocyklová divize BMW, evropský URAL a rakouská KTM. Nově se mezi vystavovateli objeví Cleveland CycleWerks. Zastoupena bude i značka Kawasaki. Veletrh reflektuje i velkou oblibu čtyřkolek, představí se značky TGB, Access Motor nebo Arctic CAT, dále Can-AM a značka KYMCO a Quadro.

MOTOSALON zahájí Karel Abraham představením své nové motorky znčky Aprilia, společně s  herci Davidem Matáskem, Romanem Vojtkem, zpěvákem Václavem Noidem Bártou, modelkou Eliškou Bučkovou,  moderátorem Standou Berkovcem, zpěvačkou Martinou Pártlovou a motorkářským guru Pepou Sršněm. Brno Circuit a Karel Abraham budou prezentovat Školu bezpečné jízdy na okruhu, nebude chybět trialový šampion Míra Lisý. Za zmínku stojí i hlavní soutěž o skútr KENTOYA. Další z akcí letošního MOTOSALONU bude i  kaskadérská show "Crazy Day" a oblíbený Globus smrti.

A pokud chcete levnější vstupenku, můžete se zaregistrovat na stránkách www.bvv.cz/motosalon. Další informace naleznete i na FB Motosalonu.

Výběr článků

Načítám