Hlavní obsah

Vpusťte si barvy do života! Zajímavou nabídku přináší Bohemia Plast Group s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. je přední výrobce plastových oken a dveří od německého dodavatele plastových profilů – VEKA AG. V současné době nabízí společnost opravdu pestrou paletu barevných fólií, dekorů, tvarů oken i systémů a příček, které potěší všechny milovníky moderního a stylového bydlení. Inspirujte se i vy…

Bohemia plast group s.r.o.

Článek

Spojení kvality a moderny funguje

Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. spojuje kvalitní profily třídy RAL A s širokou nabídkou moderních tvarů a barevných variací. Jistě si tak vybere každý, komu není vzhled jeho domu lhostejný. Díky široké paletě barev je možné okna i dveře dokonale zkombinovat s barvou fasády. V nabídce jsou samozřejmě i univerzální barvy a oblíbené dřevěné dekory, které potěší i ty nejnáročnější

Barevné variace i pro vás…

Od konzervativní klasiky jako jsou odstíny hnědé s texturou dřeva, mimo jiné dubu nebo borovice, přes minimalistickou bílou, šedou a béžovou, se dostáváme až k takovým skvostům, jako je kobaltově, ocelově nebo signálně modrá, modrozelená, vínově červená, purpurová, rudá nebo zinkově žlutá. Barevnou úpravu oken nebo dveří lze harmonicky sladit s každým typem domu

Bohemia plast group

Možné jsou i kombinace

Barevné fólie, které BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. nabízí, je dokonce možné libovolně kombinovat, odlišná barva fólie z vnitřní a vnější strany už není pouhou fantazií. Na povrch těchto fólií jsou kladeny vysoké nároky jako na kvalitu ostatních profilů v nabídce.

Výrobní postup společnosti potom zaručuje perfektní rovnoměrnost struktury a barvy, dále také vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a zároveň barevnou stálost.

Bohemia plast group

U toho společnost VEKA nekončí

Nezalekne se totiž ani recyklace a povznese rozměr svého designu díky ekologickým aspektům výroby. Je známo, že patroni designu VEKA v durynském Behringenu provozují nejmodernější zařízení pro recyklaci PVC v Evropě. Drtí a třídí se zde vše od plastových oken a dveří, přes rolety až po zmíněné barevné profily. Vysoce moderní technologie tyto úkony provádí automaticky, stejně tak jako vládnou schopností rozpoznat a rozdělit jednotlivé materiály podle barev. Výsledkem je potom nejen splnění kritérií pro recyklaci, ale zároveň i čisté, absolutně nezávadné PVC, bez náznaku jakékoliv ztráty na kvalitě, připravené pro využití k výrobě dalších, nových profilů.

Volba tvaru a proporcí je možná

BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.  nabízí i široký výběr v oblasti tvarů a proporcí oken. Nabídka společnosti dokazuje, že úpravě plastových oken se v dnešní době nekladou prakticky žádné hranice. Kromě klasických pravoúhlých oken a oken se zaoblením najdete v nabídce i trojúhelníkové, štítové nebo vikýřové konstrukce. V nabídce nechybí ani vícekřídlá okna, jenž mají jak známo na práci rozdělovat velkou okenní plochu na jednotlivá pole, za pomoci různých typů kování realizována jako otevírací, sklápěcí nebo pevná zasklení. Rozhodnutí už je pouze na vás.

Bohemia plast group

Pohrajte si ve své mysli s představou té pro vás dokonalé tváře domova, nemějte strach experimentovat a vymyslete takový design, který vám pomůže dosáhnout vašeho architektonického snu nebo si alespoň propustit trochu barev do života.

Pro ty co rádi experimentují NOVINKA na trhu- metalické barvy!

Výběr článků

Načítám