Hlavní obsah

Nejlepší bankovní účet má Fio banka

Novinky, Fio banka

Fio banka opět bodovala, v přehledu nejlepších finančních produktů vyhlašovaných společností Scott & Rose získala první místo v kategorii Bankovní účty. K oceněním Nejdynamičtější banka, Účet roku 2012 a jiným tak přidává další cenné vítězství.

Vítězem je Fio účet

Článek

Fio osobní účet patří dlouhodobě mezi nejlevnější na trhu. Fio banka k němu nabízí další kvalitní služby a širokou pobočkovou síť 71 poboček po celé ČR. V roce 2012 nezahálela – nabídla klientům například vlastní platební karty s množstvím užitečných funkcí, jako je ovládání limitů a změna PIN on-line nebo možnost díky aktivnímu používání karty vybírat až 5x měsíčně z cizích bankomatů v ČR zdarma. K tomu jako jedna z prvních domácích bank poskytla klientům i bezkontaktní platební karty. Zároveň rozšířila síť vlastních bankomatů, z nichž lze bez poplatku vybírat 10x měsíčně.

I do roku 2013 chystá banka vylepšení a novinky. Chce dále rozvíjet aplikaci Smartbanking pro ovládání bankovního účtu přes smartphone, brzy nabídne pro chytré telefony i aplikaci Smartbroker pro investování kdekoliv a kdykoliv. Aktuálně má Fio banka již přes 235 tisíc klientů.

Výběr článků

Načítám