Hlavní obsah

Nový Opel Mokka. Úplně jiná káva. Již za 349 900 Kč

Novinky, Opel C & S s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete-li jezdit výše v kompaktním vozidle, musíte myslet jinak. Myslete ve velkém. Myslete Mokka. Tento inovativní, nový Opel kombinuje vyšší posez a vnitřní uspořádání SUV s úsporností a pružnou obsluhou kompaktního vozidla.

Opel C & S s.r.o.

Článek

Nový Opel Mokka, zcela nové kompaktní SUV, je robustní, pevný a stylový vůz. Mokka je dynamickou kombinací působivého designu, chytré technologie a elegantně tvarovaných křivek. I přes relativně malou délku 4,28 metru poskytuje Mokka velkorysý prostor pětici pasažérů, kteří sedí v pohodlně vyvýšené poloze.

Zevnitř i zvenku, Opel Mokka je skutečně ohromující. Přes kompaktní zevnějšek stále pojme bez jakýchkoli potíží pět osob a extra výška zajistí, že si všichni pasažéři mohou užít skvělý výhled. A tento prostorný interiér znamená, že i vysocí pasažéři na zadních sedadlech mohou sedět v pohodlí.

Nový Opel Mokka je SUV ve všech směrech. Kromě velkého nákladového prostoru, Mokka nabízí FlexFix®, nosič jízdních kol nové generace – plně integrovaný nosný systém, který je neviditelný když není používán – a nevyžaduje žádné nářadí ke své montáži. FlexFix® funguje jako zásuvka. Zatáhněte za páku pro jeho uvolnění, vytáhněte, rozložte, zamkněte a nakládejte!

Výběr článků

Načítám