Hlavní obsah

Dětské kluby: Hit letošní rodinné dovolené

Novinky, Cestovní kancelář FISCHER, a.s.

Dovolená u moře patří k nejpříjemnějším zážitkům v roce. Rodiče se těší na odpočinek, děti na dobrodružství. Předprodeje, které jsou u cestovních kanceláří v plném proudu, potvrzují rostoucí zájem o dětské kluby. Jak to v nich chodí?

Dětské kluby táhnou

Článek

Největší cestovní kanceláře nabízejí dětské kluby stále častěji. "Naši školení animátoři mají s dětmi bohaté zkušenosti. Vědí, co je zaujme a potěší," říká například Silvie Laubertová z CK FISCHER.

Populární klub s názvem Funtazie nabízí tato cestovní kancelář pro děti od čtyř let. Letos v létě ve stylu pirátských dobrodružství.

Léto s piráty

Program v dětském klubu je plný soutěží, tvůrčích aktivit, ale i dětských chvil se vším všudy: třeba snídaně a večeře bez rodičů nebo samostatného výletu.

Dětské kluby jsou obvykle nabízeny tam, kde mají děti ty nejlepší podmínky: nechybí hřiště, skluzavky a pro celou rodinu prostorné pokoje. Najdete je v nabídce řady hotelů na pobřeží Středozemního moře, na Kanárských ostrovech nebo třeba v Egyptě.

Vzhledem k probíhajícímu období předprodejů navíc právě teď nemusíte za dovolenou pro vašeho potomka zaplatit ani korunu. Stačí využít nabídky dítěte zdarma v rámci tzv. First minute prodejů.

Výběr článků

Načítám