Hlavní obsah

Zamilované vzkazy se nezadržitelně šíří českými městy

Novinky, Kraft Foods CR s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lásku si nyní může vyznat skutečně každý a před celým světem! V několika českých městech totiž k svátku zamilovaných vyrostly zdi lásky. A nejen to, na zamilované letos čeká také originální valentýnské přání šité na míru!

Kraft Foods CR s.r.o.

Článek

„Moje manželka ví, že jsem svátek sv. Valentýna nikdy neslavil, to prostě není nic pro mě, jsem spíš konzervativní typ. Když jsme ale byli nedávno s manželkou na nákupu, náhle mě zaujala stěna plná zajímavých vzkazů. Rozhodl jsem se, že svou drahou polovičku překvapím, a tak jsem ji v Letňanech chytl za ruku, přivedl k téhle „zdi lásky“ a napsal vzkaz, proč ji mám rád. Zůstala tam stát jako opařená a nezmohla se ani na slovo, bylo to fakt celkem akční!“ vypráví Petr A. z Prahy.

Zdi lásky se postupně zaplňují v nákupních centrech Letňany v Praze a Velký Špalíček v Brně. Na tyto plochy o rozloze až 10 metrů čtverečních může každý zamilovaný napsat na nálepku ve tvaru srdce svůj originální zamilovaný vzkaz.

Vyznejte svou lásku před celým světem na zdech lásky

Jakým dalším originálním způsobem můžete letos vyznat lásku svému partnerovi, prozrazuje Bára Hrdličková, Brand manažerka Milky. „Ukázat lásku celému světu půjde letos jednodušeji a hlavně originálněji. Letos jsme se opět rozhodli pomoci zamilovaným s valentýnskými vyznáními. Na Facebooku jsme vytvořili speciální aplikaci Jaká je naše láska. Díky ní může každý svému partnerovi poslat originální zamilované valentýnské přání.“

Aplikace jim připraví přání na míru. Bude obsahovat zajímavý příběh jejich vztahu, například jak moc si spolu píší, jejich oblíbené slovo nebo místo, kde spolu rádi tráví čas. A protože k vyznání lásky je potřebná i dostatečná dávka odvahy, nezůstane ani tato odvaha bez ocenění. „Každý den navíc rozdáme 30 zamilovaným, kteří odešlou svým partnerům valentýnské přání prostřednictvím aplikace Jaká je naše láska, náušnice s komponenty Swarovski a pralinky I love Milka,“ dodává Bára Hrdličková.

Ať už bude vaše vyznání lásky akční, romantické nebo vtipné, nejdůležitější je jeho obsah – vaše láska.

Více zde.

Výběr článků

Načítám