Hlavní obsah

ŠKODA AUTO je pro studenty jedním z nejatraktivnějších zaměstnavatelů

Novinky, ŠKODA AUTO a.s.

ŠKODA se ve studii ‚trendence Graduate Barometer Czech Republic’ umístila na třetím místě a stala se tak ‚Skokanem roku’. Navíc také zvítězila v hlasování studentů ekonomie, strojírenských oborů a IT v kategoriích ‚Nejlepší náborář’ a dalších.

ŠKODA AUTO a.s.

Článek

V České republice se letos ankety zúčastnilo zhruba 10200 studentů posledních ročníků a absolventů z oblasti ekonomie, strojírenství a IT z 22 vysokých škol. Za nejlepšího zaměstnavatele označilo českou automobilku 12,4 procenta mladých strojařů a IT-specialistů a 12 procent ekonomů. To představuje třetí místo jak v celkovém hodnocení, tak v hodnocení rozděleném dle studijních oborů. Společnost ŠKODA si tedy oproti minulému roku výrazně polepšila a díky tomu také získala titul ‚Skokan roku’.

ŠKODA navíc obsadila i první místo ve třech dílčích hodnoceních této studie - ‚Nejlepší náborář’, ‚Nejlepší prezentace na pracovních veletrzích’ a ‚Nejlepší personální reklama’.

Vynikající výsledek v rámci této studie je dalším důkazem vysoké atraktivity společnosti ŠKODA jakožto zaměstnavatele. Jen v roce 2011 vzrostl počet kmenových zaměstnanců společnosti na novou rekordní hodnotu - více než 25.800 osob.

Prohlédněte si nabídku volných pracovních míst ve ŠKODA AUTO na www.zivotniprilezitost.cz.

Výběr článků

Načítám