Hlavní obsah

Kariérní dny pomohou nastartovat úspěšnou kariéru

Novinky, CENTURY 21

Práce realitního makléře je náročná. Je kolotočem jednání s klienty, právníky, developery; často i o víkendu. Komu však tento styl práce vyhovuje, slušně si vydělá. V CENTURY 21 čeká na ty nejlepší i slibná kariéra.

Štěpán Gjurič - CENTURY 21

Článek

Dobrý makléř si už brzy po zahájení své kariéry dokáže vydělat desítky tisíc korun měsíčně, po letech tvrdé práce i statisíce. Základní podmínkou úspěšné kariéry je silná realitní značka. CENTURY 21 je největší realitní sítí na světě. A právě její know-how je tím nejspolehlivějším zázemím pro začínající makléře.

Jednou z priorit CENTURY 21 je neustálé vzdělávání makléřů. „Společnost má propracovaný školící systém CREATE 21, který učí začínající makléře prodejním dovednostem, ale zajišťuje i průběžné vzdělávání zkušených makléřů. Brzy po proškolení dokáží makléři realizovat zajímavé obchody,“ potvrzuje Štěpán Gjurič, Training Academy Director společnosti, která má v ČR téměř 70 poboček. Podle něho mohou jejich makléři nastartovat i slibnou kariéru. Ti nejlepší se brzy stávají lídry týmů, někteří si po čase otevírají vlastní pobočku.

Prvním krokem pro vstup do realitního světa jsou tzv. Kariérní dny, které společnost CENTURY 21 každý měsíc pořádá a na nichž lze nahlédnout do realitního byznysu.

Pokud máte zájem o účast na Kariérních dnech, sledujte termíny zde.

Výběr článků

Načítám