Hlavní obsah

Renault Retail Group CZ - největší prodejce značek Renault a Dacia v Praze a středních Čechách

Dnes Vám představíme společnost Renault Retail Group Praha Zličín, zabývající se prodejem nových a ojetých vozů a servisem pro značku Renault a Dacia. Jedná se o jedno z největších dealerství pro tyto značky v Praze a středních Čechách.

Renault Retail Group CZ

Článek

Dnes Vám představíme společnost Renault Retail Group v Praze na Zličíně, která se zabývá prodejem nových a ojetých vozů a servisem pro značku Renault a Dacia. Nás zajímalo, co mají nového pro příznivce těchto značek.

Momentálně nabízí dvě úplné novinky, a to nový model Renaultu Clio a populárního modelu Dacia Sandero. Dacia rozhodně láká svojí cenou 159 tisíc a nové Clio netradičním vzhledem.

Společnost RRG nabízí také ojeté vozy, kde si zákazník může vybrat zhruba z 90 vozů. V RRG upřednostňují vozy po 1. majiteli s plnou a dohledatelnou servisní historií, max. do 100 000 km najeto. Na všechny vozy poskytují záruku.

Nový Renault Clio

Renault Minute Servis – dílna na počkání. „Jsme tu pro zákazníky každý všední den od 7:30 do 19:30 a v sobotu od 7:30 do 16 hod. Předností tohoto servisu je rychlost a kvalita. Jsme schopni opravit vůz jakékoliv značky a poskytnout veškerý servis a související služby,“ odpovídá vedoucí a provádí nás rychlodílnou.

Na závěr našeho setkání se potkáváme s panem ředitelem Ing. Petrem Kadlecem. Zajímá nás totiž, jak se společnosti celkově daří. „Situace na trhu je složitá, ale my se vždy snažíme dát našim zákazníkům maximum, aby se na nás vždy obraceli s důvěrou a byli plně spokojeni. V tom tkví tajemství našeho úspěchu.“

Výběr článků

Načítám