Hlavní obsah

Víte, jak se vyspat zdravě do růžova?

Komerční článekwww.prirodni-matrace.cz

Objevte sílu přírody a její kouzlo. Dopřejte si odpočinek, klid a vyrovnanost. Přírodní matrace jsou hitem tohoto roku.

Ilustrační fofo

Článek

Čisté přírodní materiály jsou ručně v Čechách zpracovávány do zdravotních a ortopedických matrací. V přírodní matraci dle výběru můžeme nalézt 100% bavlnu, koňské žíně, kokos, ovčí vlnu, len, velbloudí srst, přírodní kaučuk nebo třeba i konopný filc.

Ilustrační foto

Stres ráno i večer…

Stres je tlak na naší nervovou soustavu a zahlcení. Přetížení je mnohdy vyvoláno a zapříčiněno uměle.

Dnešní doba na nikoho nečeká. Máte problémy s usínáním nebo se vstáváním. Často Vás bolí hlava, záda a nohy. Usínáte dlouho, budíte se, převalujete se, potíte, jste příliš unavení? Vstáváte zmlácení, motáte se, cítíte se otráveně a nepřátelsky a unavení?

Ilustrační foto

Přírodní matrace  jsou utvořeny z materiálů přírody, který vznikal společně s lidským tělem. Ruční výroba probíhá tradičně mechanicky bez účasti syntetických a chemických látek, lepidel, rozpouštědel a karcinogenních zpomalovačů hoření. Matrace přímo z přírody jsou ekologické a zdravé.

Ilustrační foto

O životě a stylu…

Pokud Vás nebaví už střídat umělohmotné matrace, které se skoro vždy prolehnou a čpí lepidlem či formaldehydy, je čas se zamyslet nad svým zdravím. Lidé víc než kdy jindy rozvažují a přemýšlejí, jak budou spát a odpočívat, která matrace je ta pravá. Navzdory mohutné nabídce PET-lahvových výrobků, lidé tuší, že cesta vede zpět k přírodě, která lidstvo sama stvořila. Matrace z přírodních materiálů dávají lidem možnost nechat tělo v přirozeném a vhodném zdravém prostředí. Lidské tělo spočívá na Vaší matraci průměrně 7 hodin, v tuto dobu přijímá ze svého okolí podněty i různé chemické látky intenzivněji než za bdělého stavu. Buďte opatrní na čem spíte.

Ilustrační foto

Přírodní materiály  vynikají svoji univerzálností. Bavlna je vhodná pro alergiky. Koňské žíně pohlcují pot a odklánějí patogenní zóny. Ovčí vlna v zimě hřeje a v létě chladí. Přírodní kaučuk uvolňuje a nadnáší klouby, kokosová vlákna podporují páteř a prokrvují tkáně.

Ilustrační foto

 Přírodní materiály uvnitř Vaší postele:

  • pohlcují vlhkost, která škodí kloubům
  • udržují páteř v přirozené poloze
  • regenerují svaly, šlachy a vaziva
  • minimalizují účinky elektromagnetismu a statické elektřiny
  • přirozeně napomáhají kožnímu dýchání a látkové výměně
  • preventivně posilují pohybový aparát a chrání klouby

Ručně vyráběné přírodní matrace podporují lidské tělo, déle vydrží a zároveň jejich nákupem pomáháte chránit své blízké, tradici, přirozenost a přírodu před zbytečným zatěžováním chemikáliemi.

Ilustrační foto

O dětech…

Chytří lidé pečují svědomitě o své ratolesti a často věnují velmi přísný pohled i výběru dětské hračky. Pro své děti chceme to nejlepší. Považte, že dítě je s hračkou v kontaktu maximálně 2 hodiny - cucá ji, hladí ji, dotýká se jí. Při spánku je však na své matraci mnohem delší čas – po mnoho let svého vývoje. Přírodní matrace mají mnoho preventivních i zdravotních přínosů pro lidské tělo. Například organická bavlna je bezpečnější pro děti náchylnější k alergiím a nevyvolává nepříjemné kožní nemoce. Lékaři často doporučují přírodní matrace dětem s exémy, alergiemi a astmatem. Starejme se o svůj život.

Ilustrační foto

Kde vyzkoušet a koupit přírodní matrace…

Internetový obchod - Eshop

Showroom Praha – Vršovice, Vršovická 7/27,

(na rohu Petrohradské, tramvajová zastávka Bohemians )

Showroom Nová Paka, Šlejharova 36

(hlavní tah Praha – Krkonoše).

Matrace a postele z masivu se také vyrábí na míru a zakázku dle přání zákazníka.

Výběr článků

Načítám