Hlavní obsah

Tip na nej Silvestra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už víte, kde letos proběhne ta nejlepší Silvestrovská party? Většina podniků a restaurací připravuje na konec roku speciální večírky s programem, který vám nemusí tak úplně vyhovovat….

Užijte si Silvestr

Článek

Už víte, kde letos proběhne ta nejlepší Silvestrovská party? Většina podniků a restaurací připravuje na konec roku speciální večírky s programem, který vám nemusí tak úplně vyhovovat. Uspořádejte si vlastní novoroční oslavu, ukážeme vám jak zaperlit barmanským uměním.  Zároveň se můžete zapojit do soutěže a vyhrát.

SodaStream

Pomocníkem vám můžou být sirupy Sodastream z limitované edice v příchutích nejoblíbenějších koktejlů Night Spirit skládající se z šesti míchaných drinků. Kubánské Mojito či Cuba libre, legendární Margarita, stylový newyorský Cosmopolitan, klasický Gin a exotická Caipirinha. Ochutit koktejl můžete i s pomocí dalších příchutí (celá nabídka sirupů) a vyzkoušet tak různé a originální kombinace.

Sirupy nealkoholický koktejlů Night Spirit

Je to jednoduché. Vymyslete si originální kombinaci vlastního nápoje, zajímavě natočte jeho přípravu a video pověste na www.facebook.com/SodaDoma

K svátkům  vánočním a oslavě příchodu Nového roku patří nejen dobré jído ale I dobré pití. Pojďme se vzájemně inspirovat a při tom se dobře bavit. O zábavě a setkání s přáteli toto období přeci je.

Slavná Margarita dostala své jméno podle první ženy, která drink ochutnala, a jak se bude jmenovat váš koktejl

SodaStream

Výběr článků

Načítám