Hlavní obsah

Co darovat k Vánocům? Máme pro Vás ty nejlepší tipy

Novinky, Astratex

Dochází vám nápady, co svým blízkým darovat k Vánocům? Prohlédli jsme nabídku a přinášíme Vám tipy na dárky, se kterými budete mít pod vánočním stromečkem úspěch. Nechte se inspirovat.

Nechte se inspirovat

Článek

Hit letošních Vánoc – župany

Jsou měkoučké, heboučké, teploučké… Ženy a možná trochu překvapivě i muži milují župany. Nejenže jsou příjemně měkké, ale navíc krásně zahřejí. A když je navíc župan vyveden v krásném designu, úspěch je, hlavně u něžného pohlaví, zaručen. U dámských županů letos frčí puntíky a kytičky, u pánských županů pak převládá klasika v podobně jednobarevného provedení.

Astratex.cz

Pánové zabodují s romantikou

Dámy zbožňují romantiku, něžnosti a jakoukoliv další pozornost. Proto není nic snazšího než jim darovat takový kousek prádla, který v sobě tohle všechno skrývá. Třeba luxusní noční košilku. Muži se navíc nemusí obávat, že se s velikostí netrefí – stačí se jen podívat na štítek oblečení, které partnerka nosí. Košilky a další romantické kousky zakoupíte na Astratex.cz.

Astratex.cz

 Darujte spodní prádlo – bez obav

Odvážnější muži mohou partnerce darovat podprsenku, protože není krásnějšího dárku než spodní prádlo. Nabídka je opravdu široká, a tak není problém vybrat kousek, který partnerku potěší. U podprsenky je ale potřeba znát velikost – i v tomto případě však stačí jen nahlédnout na štítek prádla, které žena nosí.

A pokud se s velikostí muž přece jen netrefí, může všechny dárky v obchodě Astratex.cz vrátit nebo vyměnit až do 15. ledna 2013!

Astratex.cz

Výběr článků

Načítám