Hlavní obsah

Jak jsem vloni vánoční dárky nakupoval

Novinky, Resort Svatá Kateřina

Nějaké peníze jsem si našetřil, stojku už sice dělám po výplatě úplně pravidelně, odměny a prémie se do toho nezapočítávají, na ty manželka nevidí Mám na nákupy dvě odpoledne, to zvládnu s prstem v nose. Štědrý den je v sobotu. Ve středu odpoledne půjdu k „doktorovi“ a v pátek to zabalím hned po poledni, ať se šéf třeba vztekne. Vždyť jsou Vánoce

Romantické projíždky na koni

Článek

Říkal jsem si: je to přece docela snadný. Nějaké peníze jsem si našetřil, stojku už sice dělám po výplatě úplně pravidelně, odměny a prémie se do toho nezapočítávají, na ty manželka nevidí.

Mám na nákupy dvě odpoledne, to zvládnu s prstem v nose. Štědrý den je v sobotu. Ve středu odpoledne půjdu k „doktorovi“ a v pátek to zabalím hned po poledni, ať se šéf třeba vztekne. Vždyť jsou Vánoce.

Marušce, naší mladé parádnici, koupím zimní koženou bundu, takovou tu s beránkem dovnitř. Lukáš, synátor, patnáctiletý rocker, dostane – trochu se praštím přes kapsu – elektrickou kytaru.  Ta bude tak za osm, devět tisíc, přece mu nekoupím nějakou šunku. Slušně hraje na klavír a po kytaře touží už roky.

Děda dostane pár knížek, snad seženu něco  od  Rex  Stouta, miluje totiž detektivky s Nero Wolfem  a k tomu předplatný na Svět motorů a moje matka, jako obvykle, vlnu na pletení.  Nechce už léta nic jiného a my, upřímně řečeno, nechceme nosit její příšerný  roláky a ještě příšernější palčáky, ale ona už jiná nebude.

Tchánové dostanou zase poukaz do lázní, do Poděbrad. Stejně jako vloni a předloni.  A je to, plánoval jsem. Žádnej stres.

Nic se nezdaří podle plánu, říká klasik. Ve středu k „doktorovi“ jsem nešel, protože přijeli pánové z Paříže a já se musel s těma žabožroutama  tahat po Praze až do půlnoci. Nevadí, říkal jsem si, v pátek to zvládnu.

V pátek jsem dodělával rozpočet na příští kvartál a v pět hodin jsem neměl vůbec nic. Šéf stál nade mnou a ječel , že jsem to měl odevzdat do desátého. Dost velkej průšvih!

Ve čtvrt na šest, v momentě největšího zoufalství, padl můj zrak, zvlhlý představou dárků chybějících pod stromečkem, na PROČ NE z něhož na mne  koukala  hezká holka s nějakým frajerem  ve whirpoolu a nabízela úžasné pobyty v Resortu Svatá  Kateřina.

Jacuzzi

Bomba! Maruška dostala víkendovou Školu líčení a Lukáš Víkend  pro chlapy. Mým rodičům jsem koupil balíček S úsměvem a  bez stresu a tchánům Čas hýčkání a pohody. Manželka - říkám vám, to byla super trefa do černýho: desetidenní Dny štíhlé linie. Není úplně kulatá, ale srnka to zrovna není. Odjela hned v lednu, zhubla tam čtyři kila já měl v Praze taky deset dnů čas hýčkání a pohody.

Jacuzzi

Nejlepší na tom vánočním nákupu bylo, že jsem dárkový certifikát pořídil za pár minut,  po mailu a zaplatil jsem až po Novým roce.

Výběr článků

Načítám