Hlavní obsah

Šetřete nákupem na jednom místě!

Vánoce se blíží a tím se zásadně krátí čas, který nám zbývá na nejrůznější nákupy. Ať již potřebujete nové vánoční dekorace, nebo sháníte dárky „na poslední chvíli“, okřídlené rčení, že čas jsou peníze, se v případě vánočních nákupů stává pravdou.

POPRON - Ihned k dodání

Článek

Možnost nakoupit vše potřebné na jednom místě z pohodlí domova je ta správná cesta jak ušetřit. Nejen nervy, ale i peníze. Takovouto možnost nabízí například POPRON. Navštívíte-li na adrese www.popron.cz postupně se rozvíjející internetovou nákupní galerii, pořídíte kromě nejrůznějších dárků - od hraček, přes elektro, knihy, filmové a hudební trháky, až po hodinky a parfémy (víc než 25 000 tipů na dárky, které IHNED odcházejí) - i originální vánoční dekorace, které domovu vdechnou kouzlo Vánoc. Vybrat si ale můžete i z nabídky netradičních bytových dekorací a různých pomocníků do domácnosti.

Kouřící figurka na vonné františky

Pohodlně nakoupíte a ušetříte na poštovném (jeden obchod = jedno poštovné). Navíc při nákupu nad 1500 Kč poštovné neplatíte. Stejně tak při vyzvednutí své objednávky na výdejnách označených jako POPRON PARTNER, kterých je po celé ČR rozesetých již 45. Popron se tak drží svého sloganu „Pro radost“, a to vlastně dvojnásobně – nejen že dárkem radost způsobíte, ale zažijete ji i při samotném nákupu.

Kouřící figurka na vonné františky

Výběr článků

Načítám