Hlavní obsah

Oblíbené hračky mizí z obchodů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce se nezadržitelně blíží a téměř každý uvažuje, čím obdaruje své blízké na Štědrý den. Nejinak je tomu u rodičů, kteří přemýšlejí, jak udělat radost svým dětem - například populární hračkou, kterou si přáli. Provedli jsme průzkum českých obchodů. Ještě před měsícem bylo oblíbených hraček na regálech plno.

Hračky mizí z obchodů!

Článek

Co se nejrychleji vyprodává?

Mezi tři letos nejrychleji prodávající se hračky patří poníci My Little Pony pro děvčata. Druhou nejoblíbenější hračkou jsou různé druhy hudebních nástrojů pro nejmenší a zvlášť pro kluky, se stal hit RC model helikoptéry.

Pro kluky jedině RC model helikoptéry s kamerou!

Pro kluky se stal hit RC model helikoptéry. Ještě aby ne, když se jedná o helikoptéru na dálkové ovládání, která má dokonce vlastní světlo či videokameru. Navíc jako jedna z mála obsahuje gyroskop pro dokonalou rovnováhu.

RC model helikoptéry

Pro dívky tu jsou poníci My Little Pony

RC model helikoptéry

Dívky si nejvíce oblíbily populární hračky My Little Pony, pod kterými se skrývají úžasní malí poníci různých velikostí. Tyto roztomilé hračky dobyly srdce malých holčiček po celém světě.  My Little Pony jsou jednoduše skvělé hračky pro děti, ke kterým si je možné vybrat mnoho dalších kouzelných doplňků.

 Hudební nástroje pro nejmenší

RC model helikoptéry

Hudební hračky patří každoročně mezi velmi oblíbené dárky pro menší děti. Tento rok se se ovšem roztrhl pytel s novinkami, a proto se můžou naše ratolesti těšit na rolovací piano, hrající tyčky na bubnování nebo dokonce i mixážní pult pro malé dýdžeje.

Robo Ryba = Letošní hit pro malé i dospělé

RC model helikoptéry

Absolutním hitem se jednoznačně stala Robo Ryba, která uchvátila letos celý evropský trh. Tyto elektronické rybičky jdou na dračku až nečekaným tempem a prodejci litují, že rybiček neobjednali před Vánoci více. Zejména mizí základní sada dvou rybiček, které můžete znát z oblíbeného filmu Hledá se Nemo.

 Víme, kde se ještě dají sehnat a ještě k tomu levně!

Kdo z nás má čas shánět v hektickém obchodu hračky? Nikdo také ale nechce na Štědrý den vidět zklamané oči svých dětí. Objevili jsme internetový obchod, kde mají poslední kusy skladem. Jedná se o Sparkys.cz - v jejich sortimentu najdete mnoho tradičních hraček, ale i hity posledních měsíců. U Sparkys navíc vždy máte jistotu, že koupíte vždy originál.

Výběr článků

Načítám