Hlavní obsah

Jak se nestrhat při vánočních nákupech a být trendy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během příprav štědrovečerní večeře nebo novoročního oběda je jednou z hlavních starostí, aby každý měl co pít. Pro nákup balených nápojů byste pak mohli poslat stěhovací službu. Zbytečné plasty jsou OUT. Být EKO je trendy! Zamyslete se nad tímto sdělením právě teď, když se chystáte předzásobit svou domácnost haldami balných nápojů.

SodaStream.cz

Článek

Zkuste změnu a šetřete nejen přírodu, ale také svá záda. Myslete moderně a ekologicky.  Značka SodaStream představuje dokonalé spojení ekologie a prvotřídního designu. Svou revoluční filosofii nyní představuje také v novém spotu, který doprovází celosvětovou osvětovou kampaň.

O více jak tisíc PET láhví je naše planeta lehčí po ročním používání výrobníků SodaStream. Představte si 1000 kilogramů, které nikdy nebudete muset táhnout domů z obchodu. SodaStream je totiž šetrný nejen k životnímu prostředí, ale také k vašim zádům. Jednou provždy se budete moci zbavit věčného nošení balených vod a jejich následného vyhazování do odpadu. Do celosvětového boje za méně zbytečného plastu se postupně zapojuje čím dál více domácností.

Prostřednictvím výrobníku a sirupů SodaStream si doma vytvoříte spoustu lahodných perlivých nápojů, které potěší vaši rodinu i přátelé při společných sešlostech v blížícím se vánočním období. Právě v tomto období oceníte výrobníky SodaStream nejvíce. Každému z vašich blízkých vytvoříte jednoduše během několika minut jeho oblíbený nápoj a mezi dětmi i dospělými budete bez konkurence!

Pro milovníky vytříbeného designu se výrobník SodaStream stane novou ozdobou na kuchyňské lince. Poslední model s názvem Source pro značku navrhl proslulý designér Yves Béhar. Čistotu a lehkost vnese do vaší kuchyně tento elegantní výrobník, který vyniká nejen jednoduchým ovládáním, ale především neobvyklým provedením. SodaStream Source nabízí vkusnou, nově navrženou karbonační lahev, kterou umístíte velmi snadno; stačí pouhé zasunutí. Stylově podsvícený LED displej vám ukáže aktuální sílu nasycení připravovaného nápoje. Díky tomu získáte okamžitě vizuální zpětnou vazbu a vychutnáte si osvěžující nápoj ještě více.

Na webových stránkách http://www.sodastream.cz/sodastreamefekt  si můžete prohlédnout spot a zamyslet se nad tím, zda i vy letos o Vánocích nechcete pocítit SodaStream efekt. Vybrat si můžete s široké nabídky přístrojů, více než z 50 příchutí sirupů a dalšího příslušenství.

Staňte se fanouškem Sodastream www.facebook.com/SodaDoma.

Výběr článků

Načítám