Hlavní obsah

Dárky levněji než na slevových serverech? Ano!

Novinky, Iweii, s.r.o.

Chcete pořídit vánoční dárky na jednom místě, bez front a přitom ušetřit? Objevte nový způsob nakupování po internetu. Na jedné stránce najdete více než 300 e-shopů, přehledně a levněji. O co jde?

Iweii, s.r.o

Článek

Účty, složenky, zdražování, a navíc další zvýšení DPH. Pro většinu další finanční zátěž. Proto domácnosti přistupují k razantním úsporným opatřením. Děti najdou pod stromečkem méně dárků, týdenní pobyt na horách se musí vejít do tří dnů a tak dále. Kde najít skulinky a ještě více ušetřit? Na internetu!

Začněte tím, co děláte denně. Nakupujte levněji a udělejte z toho zvyk! Nechejte si za své nákupy na internetu platit! Není tomu tak dávno, co internet ovládly slevové portály a kampaně na výprodeje značkového zboží, ale tímto výše slev zdaleka nekončí. Objevují se nové nákupní on-line galerie, které vracejí svým zákazníkům část peněz z nákupů zpět. Takové portály již několik let s úspěchem fungují v Anglii nebo USA a nyní se začínají objevovat také u nás. Zástupcem na českém trhu je eRabat.cz.

Iweii, s.r.o.

Co vlastně nové portály zákazníkům nabízejí? Například eRabat.cz vrací svým zákazníkům část z ceny zboží, kterou při nákupech na internetu zaplatili. Ptáte se, kde na to berou peníze, proč to všechno dělají a kde je potom jejich zisk? Odpověď je prostá, portál na sebe naváže velké množství obchodníků, od nichž inkasuje provize za nákupy. Tím, že svým zákazníkům část ze své provize vrací, pro ně vytváří zajímavý věrnostní program. Uvedené slevy se tak neodčítají z ceny zboží v momentě nákupu, ale po jeho uskutečnění jsou připsány zpět na registrovaný účet na www.erabat.cz. Tyto peníze si pak každý zákazník sám snadno převede na svůj běžný účet v bance.

Marketingová manažerka eRabat.cz Vlaďka Horáková potvrzuje zájem spotřebitelů o výhodné nákupy: „Ano, zájem spotřebitelů stále stoupá a jsme velmi rádi, že s námi již s důvěrou nakupují tisíce spokojených zákazníků. Na začátku každé novinky, která se na trhu objeví, panuje mnoho dotazů a pochybností, ale uživatelé internetu jsou bystří. Velmi rychle se zorientují a začnou využívat všech výhod, které jim náš portál nabízí. Navíc na našem webu mají možnost chatu s operátorkou, takže se mohou na cokoli zeptat.“

Na eRabat.cz najdou zákazníci téměř všechny slevové portály (vykupto.cz, hyperslevy.cz, mydeals.cz a další), kde získají ještě další až 5% slevy na již zlevněné nákupy. Najdou tu menší specializované e-shopy, ale i velké nákupní domy, jako je Mall, Kasa, Vltava, eProton a další, se slevou až 4 %. Objednat si mohou třeba pojištění se slevou až 7 % anebo dovolenou se slevou až 5 %.

A jak může vypadat úspora na nákupech v praxi?

Rodina paní Jany K. z Liberce nakupovala na eRabat.cz následovně:
Kozačky Tommy Hilfiger u Mall – 4399 Kč, sleva u eRabat.cz: 216 Kč
Boty na Lyže Lange Delight u Mall – 4740 Kč, sleva u eRabat.cz: 180 Kč
Hodinky Calvin Klein u Hodinky.cz – 5850 Kč, sleva u eRabat.cz: 409 Kč
Kabát u ZOOT – 1990 Kč, sleva u eRabat.cz: 160 Kč
Parfém u Parfemy.cz – Chloe 1250 Kč, sleva u eRabat.cz: 50 Kč
Celkem na vánočních dárcích na eRabat.cz UŠETŘENO 1015 Kč

Procenta slev se nemusí zdát velká, sečtete-li však několik nákupů dohromady, objevíte zajímavou a výraznou úsporu v rodinném rozpočtu. Navíc se nejedná jen o nákupy, ale také o pobyty, pojištění a bankovní služby.

Tak vzhůru na www.eRabat.cz!

Výběr článků

Načítám