Hlavní obsah

Na rekonstrukci bytu a koupelny musíte chytře a s tím správným partnerem

Pokud jej totiž správně zvolíte, nestane se z vás na konci zklamané a z peněz vyždímané stvoření, které neví co dál. Znám to. Takovouto zkušenost bohužel mám. Kamarád mi na pokraji mých sil doporučil firmu DM servis. Jsou na trhu již 13 let a za tu dobu se postarali již o více než 1000 rekonstrukcí bytových jader, koupelen a bytů.

dmservis.cz

Článek

Do mého rozkopaného a nedokončeného bytu se totiž nikdo ani pustit nechtěl.

DM servis má řádné živnostenské oprávnění, které je, jak se zdá v dnešní době velice důležité. Poradili si se vším – od zednických a obkladačských prací, přes elektroinstalace, rozvody vody, plynu a topení, dokázali vyměnit staré dveře a okna za nové, namontovali mi krásnou novou kuchyň a skříně, položili nové podlahové krytiny a poradili si i s renovací mých oblíbených starých parket. A navíc – což jsem jako správný váhavec ocenila nejvíce – poradili mi i s uspořádáním interiéru, protože na to měli prostě také své lidi.

Díky svým letitým zkušenostem dal DM servis celé akci řád a můj byt uvedli po zásahu „levných profesionálů“ naštěstí zase do pořádku. Konečně mám radost z nového, rekonstrukcí vonícího bytu. I když se mi to díky mé snaze ušetřit v součtu celkem prodražilo.

dmservis.cz

Potřebujete ještě více argumentů? 48 měsíců záruky – za svou prací si prostě stojí. Odborný stavební dozor, který ví, co dělá. Individuální přístup – uvědomují si, že jsme každý jiný. Garance pevného termínu dokončení. A absolutní triviálnost – telefon, který po zazvonění někdo kompetentní prostě zvedne.  Dokonce jsou s Vámi celý den on-line na svém webu www.dmservis.cz. Tato firma vás provede rekonstrukcí bez karambolů. Nic víc, nic míň.

dmservis.cz

Mají totiž již plně obsazené termíny pro tento rok, ale pokud se s nimi domluvíte na rekonstrukci ještě letos, s termínem provedení rekonstrukce do konce března, iPad mini je váš. Jen tak. Pro radost. Aby vám to čekání lépe utíkalo. Počkat si, může být někdy i příjemné. A spoléhat se na toho správného partnera při rekonstrukci je v součtu nejen chytré, ale i levnější.

Výběr článků

Načítám