Hlavní obsah

E-shop prostě musíte mít u nosu!

Komerční článek

Za posledních pár let se zásadně změnil pohled lidí na nakupování přes internet. Zásadním důvodem k nákupu ve vybraném obchodě totiž už dávno není cena...

Popron Partner

Článek

Pro mnoho z nás, kteří chtějí nakupovat pohodlně přes internet, je podstatně důležitější, že je zboží skladem. Tedy že si ráno udělám objednávku a cestou z práce si zboží vyzvednu. Ovšem pokud si chci objednávku vyzvednout a vyhnout se drahému a zdlouhavému čekání na balík, musím si vybrat e-shop, který mi to umožní. U některých obchodů slouží k vyzvednutí zboží kamenné prodejny, u některých shopů pak pár takzvaných výdejních míst.

U společnosti POPRON, která na adrese www.popron.cz provozuje v rámci své proměny z klasického e-shopu na internetovou nákupní galerii - od hraček, přes elektro, bytové dekorace a domácí pomocníky až po hodinky a parfémy (aktuálně víc než 50 000 tipů na vánoční dárky) - i největší filmový, hudební a knižní e-shop, je to stále se zahušťující síť míst označených jako POPRON PARTNER. Aktuálně jich je 36 rozesetých po celé ČR a v příštím roce by jich mělo být už víc než 200. POPRON tím naplňuje svůj slogan „Objednej a vyzvedni - Máš to u nosu“.

Výběr článků

Načítám