Hlavní obsah

Jak získat zdarma novou legální verzi Microsoft Office?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebývá zvykem, aby vám někdo poskytl legální Microsoft Office zdarma. Nabídka tohoto typu vzniká ojediněle, při speciálních, časově omezených akcích. A právě takovou akcí je 20 let Microsoftu v České republice a uvedení nového Office na trh.

Office 2010 pro podnikatele lze koupit za cca 4 500 Kč bez DPH, přitom firma získá zdarma i Office 2013 pro podnikatele.

Článek

Akce Microsoftu začala 19. října a pokračuje do konce roku 2012. Vztahuje se na zákazníky, kteří si v tomto období zakoupí stávající Office 2010 v krabicové verzi nebo od výrobce počítače (s tzv. licencí OEM).

Office 2010 bude brzy nahrazen novou verzí. Díky speciální nabídce si ji však mohou tito zákazníci na jaře 2013 stáhnout na www.office.com/offer. Zdá se, že je to stejné, jako kdyby s nákupem počkali do jara. V rámci akce si však kromě licence na nový Office ponechají a smí používat i Office 2010, což přivítají zvláště menší firmy.

MICROSOFT s.r.o.

Zákazník také může využít roční předplatné Office 365 pro domácnosti a stáhnout si novou verzi až na 5 počítačů PC nebo Mac, v případě Office Mobile až na 5 tabletů nebo telefonů. Tuto verzi pak mají po dobu trvání předplatného k dispozici všichni členové domácnosti. Nabídka zahrnuje i 27 GB online disku SkyDrive, 60 volných minut na měsíc za mezinárodní hovory Skype na pevné a mobilní linky, Office Web Apps a elektronickou poštu Outlook.com (Hotmail).

Výběr článků

Načítám