Hlavní obsah

Bublinky již třetím rokem hitem Vánoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní Vánoce se ponesou nejen ve znamení tradičních dárků, které v předešlých letech slavily úspěch, ale i nových chytrých technologií. Zatímco pod stromečkem se asi nejčastěji objeví tablety a čtečky knih, praktickým a osvědčeným pomocníkem do domácnosti bude opět populární výrobník sycených nápojů SodaStream.

SodaStream.cz

Článek

V loňském roce se o Vánocích na MALL.cz nejvíce vedle produktů SodaStream prodávaly například sekery Fiskars, parfémy nebo meteorologické stanice. Letos se očekává, že přijde chvíle tabletů a čteček knih, u nichž došlo k vysokým meziročním obratům. Právě proto lze předpokládat, že právě tato elektronika se pod stromečkem objeví nejčastěji. I přes nástup chytré elektroniky zůstává pozice značky SodaStream stejně jako minulý rok neohrožena. I v porovnání s hlavní sezónou, která je přirozeně tažena vyššími nároky na pitný režim v letním období, stouply prodeje populárního domácího pomocníka před Vánocemi raketovým tempem.

A byl to právě výrobník SodaStream, jenž se stal nejprodávanějším artiklem úspěšné předvánoční kampaně QR STORE MALL.cz v roce 2011. V rámci této kampaně si lidé mohli přes mobilní telefon ve virtuálním obchodě zakoupit celou řadu produktů. Pro značku SodaStream stále platí, že se chce podílet na nových trendech: „Zdaleka se již nejedná pouze o jeden výrobník s bombičkou, sortiment modelů s novými funkcemi a designem se neustále rozšiřuje a obzvláště u doplňků jsme zaznamenali rapidně vzrůstající zájem,“ říká Zuzana Loudová, vedoucí oddělení malých spotřebičů MALL.CZ.

Sodastream.cz

Mnoho lidí si čím dál více uvědomuje, že nakupování sycených nápojů a limonád v plastových lahvích je neekologické, časově náročné, pracné a především drahé. Právě to je důvodem vzrůstající obliby novodobého výrobníku sycených nápojů, který se již počtvrté stane nejoblíbenějším dárkem Vánoc. Navíc, i přes stále přetrvávající ekonomickou krizi si lidé stále rádi dopřejí kvalitní sycené nápoje, a zejména když jsou k dostání za výrazně nižší cenu.

Rovněž design a funkce tohoto spotřebiče zaznamenaly zejména za posledních několik měsíců výrazný pokrok. Až doposud výhradně mechanický výrobník má svého prvního elektrického „kolegu“. Je jím SodaStream Revolution www.sodastream.cz/revolution . Již na první pohled je patrné, že tento model patří do nejvyšší kategorie značky. Díky novému mechanismu „Snap and Go“ (automatické uchycení lahve) se lahev nemusí do přístroje šroubovat. Po rozsvícení displeje pak stačí pouhým stiskem tlačítka aktivovat další novou funkci s názvem „Touch and Button“, jejímž prostřednictvím je možné nastavit jeden ze čtyř stupňů úrovně sycení. Na přehledném LED displeji je pak k dispozici i zobrazení zbývajícího množství plynu v bombičce a průběh sycení. Design zejména posledních modelů výrobníků, které SodaStream nabízí, je důmyslně propracovaný a do moderní domácnosti stylově zapadne.

Sodastream.cz

Výběr článků

Načítám