Hlavní obsah

Tradiční a moderní - jde to dohromady?

Novinky, OREA HOTELS s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jezdíte kolem a nevíte co je uvnitř? Jaké překvapení na Vás čeká v Praze na Břevnově u Pražského hradu? Myslíte, že nabízet tradici v moderním prostředí není možné? Že rekonstrukce nemusí přinést nic lepšího? Přinášíme Vám aktuální novinku z Prahy.

Už jste měli krásnější výhled ze svého pokoje?

Článek

OREA Hotel Pyramida se svou ideální polohou hned u pražského hradu, je na trhu již mnoho let. Za tu dobu hotel ubytoval a nakrmil pěknou řádku spokojených hostů, dají se počítat na statisíce. Ve své nabídce služeb má mimo ubytování a vynikající restaurace Koppernik i velké kongresové prostory. Organizátorům kongresů nabízí devět konferenčních salonků od 6ti osob až po kongresový sál pro 550 osob. Tyto prostory se rozkládají na ploše 1200m2 s dodatečnou výstavní plochou 800m2. Navíc disponuje vlastním kinosálem se 377 místy.

OREA Hotel Pyramida

Hotel nedávno prošel nákladnou rekonstrukcí, aby mohl i nadále zaručit svým hostů pohodlný a ničím nerušený pobyt. Rekonstrukce se týkala pokojů a konferenčních prostor. Za pomoci renomovaného architektonického studia, byly vyhodnoceny aktuální požadavky hostů a navržen takový design a úpravy, jenž uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Hlavní důraz byl dán na základní požadavky hostů. Hlavně se dobře vyspat a najíst. Nové matrace mají dokonce výšku 25 cm. Jenom pečiva je na snídaňovém bufetu 9 druhů včetně jeden bezlepkový. V OREA Hotel Pyramida jsou všechny prostory nekuřácké. Vedení řetězce hotelů OREA tímto vyšlo vstříc četným přáním hostů.

OREA Hotel Pyramida

Pro chvíle odpočinku a regenerace je v hotelu k dispozici relax centrum s krytým bazénem, saunou, masážemi, fitness centrem a soláriem. Ve Studiu Pyramida věnují zájemcům všestrannou péči profesionálové z oboru kadeřnictví, manikúry, pedikúry a masáží nebo odborníci z řad vizážistů.

Kromě individuálních návštěvníků a rodin je hotel připraven poskytnout komplexní zázemí až pro 1100 účastníků zájezdů, kongresů a pro tyto účely disponuje dostatečnou kapacitou parkoviště, což nebývá v Praze samozřejmostí.

OREA Hotel Pyramida

Vyzkoušejte si profesionální a dokonale vyvážené služby pro všechny. Aktuální akční nabídka k tomu přímo vybízí: Balíček Krásy Prahy.

Výběr článků

Načítám