Hlavní obsah

Revoluční úvěry vozů bez přeplatku. Exkluzivně v Česku u Andy-Auta

Je úplně jedno, zda při koupi auta zaplatíte okamžitě, nebo si na nákup vezmete úvěr. V obou případech bude cena stejná. Taková je podstata revoluční novinky v oblasti prodeje automobilů, která znamená konec předražených úvěrů u bank.

Andy-Auta

Článek

Společnost Andy-Auta totiž začala jako první v republice nabízet zákazníkům takzvaný dotovaný úvěr. Při nákupu automobilu zákazník nezaplatí ani korunu navíc, jen skutečnou cenu, rozloženou do pravidelných splátek. „Původně jsem tomu nechtěl věřit, ale byl jsem opravdu příjemně překvapen,“ říká Michal Z., jeden z prvních spokojených zákazníků, kteří využili ojedinělé nabídky Andy-Auta.

Za vůz Volkswagen Passat s rokem výroby 2009 zaplatí podle smlouvy během dvou let ve splátkách stejnou cenu jako při okamžité koupi. Bez úroků, skrytých poplatků, provizí za sjednání úvěru. „Je to prostě úvěr zadarmo. A v takovém případě nemáte o čem přemýšlet,“ říká Michal Z.

Díky tomu, že zákazník ušetří na úrocích a poplatcích, může uvažovat i o koupi dražšího vozu než původně zamýšlel. „V případě dotovaného úvěru, kdy prodejce dotuje až 100 % přeplatku za obvyklý úvěr, je výhodnější nechat peníze v bance než za ně kupovat vůz okamžitě,“ zdůrazňuje majitel Andy-Auta (www,andy-auta.cz) Andres Blažek.

Financování Vašeho nového auta pomocí dotovaného úvěru.

Výběr článků

Načítám