Hlavní obsah

VERTIGO: Když chcete od dveří víc

Komerční článekSOLODOOR a.s.

Společnost SOLODOOR, přední český výrobce interiérových dveří, každoročně obohacuje sortiment o nové modely dveří. Podzimní novinkou SOLODOOR jsou rámové dveře VERTIGO s mimořádnou nabídkou řady funkčních doplňků.

Dveře Vertigo

Článek

U řady VERTIGO přichází  SOLODOOR s neokoukaným konstrukčním řešením. Jedná se totiž o takzvané rámové dveře. Konstrukce dveří je složena ze základního rámu, do něhož se vsazují vnitřní příčky. Poskytuje mimořádnou variabilitu a dovoluje sestavit prakticky nevyčerpatelné množství variant. V příčkách lze použít různé barevné kombinace kazet, používat také prosklení, kovové pásky apod.

Ke dveřím je navíc k dispozici řada doplňků, kterými lze výrazně rozšířit jejich funkčnost: multifunkční lišta, háčky, polička, vyklápěcí háčky, zrcadlo, korková nástěnka, magnetická či klasická tabule. Díky těmto funkčním prvkům jsou dveře VERTIGO velmi vhodné například do dětských pokojů, ale také do stísněných prostor (koupelna, chodba apod.). Stejně tak je ocení i majitelé malých kanceláří.

Chcete od dveří více? Pak je pravou volbou právě řada VERTIGO, která oproti obyčejným interiérovým dveřím nabízí řadu dalších originálních, užitečných variant použití a desítky kombinací. Možnost odložit kabát nebo bundu přináší instalace výklopného háčku. Místo pro zavěšení více předmětů nabízí lišta se třemi háčky nebo dokonce velký věšák. Nevešlo se do chodby zrcadlo? Tento problém opět vyřeší VERTIGO se zrcadlovou výplní. Pro výtvarné aktivity dětí zase poslouží výplň v podobě zelené nebo černé tabule. Další variantou je třeba flipchart pro domácí i pracovní vzkazy a poznámky. Možností použití je prostě nepřeberná škála.

Řadu VERTIGO s výběrem funkčních doplňků nabízí SOLODOOR celkem v devíti designových variantách, s povrchy CPL a s povrchem SOLO 3D ve variantách casino, dub bělený a dub přírodní. Podrobnosti na www.solodoor.cz.

Výběr článků

Načítám