Hlavní obsah

Trable s dárky? Nechte výběr na telepatovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tušíte, že se letos opět nevyhnete zoufalství s výběrem vánočních dárků? Svěřte se do rukou nově vyvinutého programu, který je schopný na základě telepatických vln vyhodnotit ideální dárek pro vaše blízké. Tuto novinku právě nyní uvádějí čeští prodejci a slibují si od ní rekordní tržby.

Aukro.cz

Článek

Jak vybrat dárek, který udělá opravdovou radost? Máte několik možností, kde najít inspiraci. Všechny pravděpodobně znáte, protože se k nim uchylujete každý rok. Letos se ale na trhu objevila novinka, která bez nadsázky přepíše historii nákupů nejen vánočních dárků.

Přední obchodní řetězce i internetový prodejci v těchto dnech uvádějí tzv. mind maping screening. Jde o program, který na základě analýzy mozkových vln a emocí, které zaznamená při pomyšlení na konkrétní osobu, dokáže navrhnout relevantní produkt pro danou osobu. Výsledky složitého vývoje jako první zúročuje obchodní portál Aukro.cz. Ten program převedl do elektronické podoby a představil ho pod názvem Telepatický aukrobot. Jak funguje, můžete sami vyzkoušet už teď na adrese poklady.aukro.cz. Další prodejci oznámili spuštění svých verzí programu na následující dny.

Od revolučního programu, který využívá principy telepatie, si obchodníci slibují rekordní tržby, protože předpokládají, že díky zjednodušenému výběru dárku jich lidé budou nakupovat více. Odpůrci mu vyčítají možnost zneužití lidské mysli a ohrožení svobodné vůle. Budoucnost telepatických robotů tak mají v rukou sami zákazníci. Jisté je, že vánoční nakupování už nikdy nebudou stejné.

Výběr článků

Načítám