Hlavní obsah

Nápoj nové generace, Mood Up, již v prodeji

Zatímco na českém trhu je možné si už delší dobu vybrat z široké škály energetických nápojů, chybí zde nápoj, který je založen na bylinné bázi a má dlouhodobé účinky na člověka.

Mood Up - drink 6 bylin nové generace ...

Článek

Co vlastně pít?

I když nejzdravějším nápojem je čistá voda, člověk si může bez obav dopřávat pestřejší skladbu nápojů. Existuje ale na trhu nápoj, který by člověku dodal energii, nebyl škodlivý, ba naopak působil antioxidačně a byl plný vitamínů?

Energetický drink není bylinný nápoj

Z průzkumu vyplývá, že v loňském roce lidé v ČR utratili za energetické nápoje více než 1,5 miliardy Kč a spotřeba těchto nápojů má stále rostoucí tendenci a pohybuje se okolo 20,7 milionů litrů.

Rostoucí trend spotřeby energetických nápojů je způsoben i měnícím se životním stylem. Lidé jsou vystaveni více stresovým situacím, jsou vyčerpaní a snaží se sílu nahradit užitím energetického drinku nebo nadměrnou konzumací kofeinových nápojů. Výsledek se sice dostaví okamžitě, ale jaký to má výsledný efekt? Po hodině se opět dostaví stav, kdy pociťujeme únavu, nemyslí nám to a jsme fyzicky i psychicky vyčerpaní, ale káva ani energetický nápoj nám v tomto případě už nepomůžou.

Byla objevena černá díra na trhu

Po dlouhém zkoumání a testování byla nejpovolanějšími odborníky vytvořena kombinace bylin a dalších látek, díky kterým mohl vzniknout Mood Up drink, který je výsledkem propojení starobylé zkušenosti a moderního vědeckého přístupu.

Vědcům v ČR se podařilo vytvořit nápoj, jehož architektura staví na synergickém efektu jednotlivých složek bylinných extraktů: Ashwagandha – Withania somnifera, Rhodiola rosea, Brahmi – Bacopa monnieri, Ženšen – Panax Ginseng, Guarana – Paullinia cupana, Jinan – Ginkgo biloba a tělu vlastní látka DMAE. Nápoj Mood Up je koncipován tak, aby povzbuzoval fungování mozku a nervového systému, zlepšoval náladu a harmonizoval tělo. Jde o unikátní novinku na českém trhu, která tady doposud chyběla.

Kompletní informace o Mood Up drinku naleznete na stránkách www.moodupdrink.com.

Doporučená MO cena: 39,00 Kč

Výběr článků

Načítám