Hlavní obsah

K Vánocům patří sníh, kapr… a bublinky!

Hitem letošních Vánoc nemusí být nutně ponožky či kapesníky. Obdarujte své blízké dárkem, který ozdobí jejich domácnost a zároveň jim ušetří čas i námahu věnovanou nákupu balených vod. SodaStream přichází s vánoční limitovanou edicí.

SodaStream.cz

Článek

Ke každému výrobníku sodovky z této edice dostanete dvanáct malých dárečků v podobě sirupů, které vám zpříjemní vánoční odpočinek.

Dárek do rodiny vaší sestry?

Výrobník sodovky se během každodenního používání rychle začlení do každé domácnosti. SodaStream má velice jednoduchou obsluhu a děti baví hrát s na malé barmany a barmanky. Množství ovocných sirupů navíc děti motivuje k přípravě dalších a dalších nápojů – pitný režim je tedy zajištěn a rodičům odpadá povinnost tahání balených vod. Není to zrovna ten dárek, který hledáte pro rodinu vaší sestry?

Zaperlete i vás doma!

Jistě máte osvědčené vánoční hity, které vaše rodiče vždy potěší. Letos máte jedinečnou možnost je překvapit něčím opravdu užitečným. Jistě je potěší jednoduché ovládání a komfort v podobě volby množství bublinek v každé sklence. Už na Štědrý den můžete vyzkoušet skvělé příchutě vybraných sirupů. Ve vánočním Mega packu jich najdete hned 12, které můžete ochutnat a najít si tak mezi nimi vaše „vánoční hvězdy“.

Nezapomeňte na sebe!

Nebojte se odměnit i sama sebe a pořiďte si bublinkový zázrak také do vlastní domácnosti. Záplava bublinek z vás udělá královnu všech vánočních oslav.  Odpadne vám nejen starost co s hromadícími se plasty, ale zároveň potěšíte své vánoční návštěvy novými a neotřelými drinky navíc v trendy vánočním balení, které Mega pack nabízí.

Zaperlete na Vánoce a připravte vašim blízkým překvapení v podobě trendy přístroje na sodovku, který je moderní a zároveň šetrný k životnímu prostředí. Darujete tak nejen pohodlí, ale také pozitivní přístup k okolnímu světu, který je zaplaven zbytečnými plasty. Inspiraci pro vánoční nákupy hledejte také na stránkách www.sodastream.cz a sledovat můžete i www.facebook.com/SodaDoma, kde se dozvíte o novinkách jako první.

Výběr článků

Načítám