Hlavní obsah

Běžné denní nákupy nemusí být jen nepříjemnou povinností a ztrátou času!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte také dojem, že den by měl mít alespoň o několik hodin navíc, abyste všechno stihli? A že čas strávený rutinními činnostmi by se dal využít smysluplněji? Nabízíme Vám pohodlné řešení!

Potravinydomu.cz

Článek

Moderní doba je uspěchaná a zaměřená na výkon. A máločeho se nám nedostává tak jako času. Běžné denní nákupy potravin a dalších potřeb pro domácnost jsou samozřejmou součástí  života, ale představte si, že čas strávený nakupováním byste mohli využít pro sebe! Namísto dlouhých minut a hodin mezi regály a ve frontách před pokladnou byste mohli být se svou rodinou nebo přáteli... anebo prostě nedělat nic. A právě tuto možnost Vám nabízí portál potravinydomu.cz.

Předání nákupu

Potravinydomu.cz jsou webovou službou pro Prahu a okolí, která Vám dodá v čase, který si sami určíte, veškerý sortiment jaký jste zvyklí nakupovat ve svém supermarketu. Od trvanlivých potravin přes mléko, maso, sýry a uzeniny, nápoje alkoholické i nealkoholické až po čerstvé pečivo, zeleninu a ovoce. Ale to není všechno. Náš přehledně rozdělený sortiment zahrnuje i drogistické zboží i krmivo pro Vaše zvířecí miláčky. A navíc klademe důraz na kvalitu. Proto spolupracujeme s lokálními producenty, prodáváme produkty z českých farem a veškeré dodávky realizujeme vlastní flotilou dodávkových vozů s kontrolovanou přepravní teplotou, takže čerstvé zboží se k Vám dostane skutečně čerstvé. A to nejlepší nakonec – doprava je vždy ZDARMA!

Rozvoz Zdarma

Výběr článků

Načítám