Hlavní obsah

Vstávejte s chutí a vsaďte na brusinky!

Zpestřete si snídaně a přimíchejte si do svého oblíbeného jogurtu novinku BeBe Dobré ráno mini s brusinkami. Uvidíte, že vám tyto cereální sušenky vyčarují úsměv na tváři hned po ránu.

Kraft Foods CR s.r.o.

Článek

Věděli jste, že nejčastější snídaňovou ingrediencí mnohých žen (téměř 60 %) se stal jogurt? Je to proto, že snídani v kombinaci s jogurtem zvládne připravit každá z nás během minutky, i když zrovna nevládne právě „kulinárním nadáním“. Výsledkem je navíc opravdu chutné ranní jídlo. Toto zjištění vyplynulo z nedávného průzkumu značky BeBe Dobré ráno, která zkoumala snídaňové zvyky českých žen.

Aby snídaně nebyla nuda

Ano, jogurtové snídaně jsou rychlé na přípravu a chutnají nám. Přimícháváme si do nich všemožné ingredience od cereálií přes müsli až po nejrůznější sušenky, oříšky, poléváme medem, sirupy, zkrátka fantazii máme velkou. Dříve nebo později se nám však může stát, že inspirace dojde a ze snídaně se stane trochu nuda.

Abyste tomuto scénáři předešla, vyzkoušejte nové BeBe Dobré ráno mini s brusinkami, do kterých se určitě zamilujete hned po prvním ochutnání. Tyto cereální sušenky s brusinkovou příchutí obsahují 45,5 % celozrnných cereálií, mají vysoký obsah vlákniny, vitaminů E a B1 a také v nich najdete minerály, jako jsou hořčík, železo a niacin. Navíc vám jako součást vyvážené snídaně dodají sacharidy, které jsou pravidelně a postupně uvolňovány a vstřebávány po dobu čtyř hodin.

Pokud si tedy tyto sušenky zařadíte do svého snídaňového jídelníčku, doplníte mléčným výrobkem, ovocem a nápojem, nemusíte se bát, že by vám během celého dopoledne chyběla energie. Tak neváhejte a rozehrajte svá rána na brusinkové vlně!

Novinku najdete v regálu snídaňových cereálií. Více informací se dozvíte na www.HnutiZaDobrouSnidani.cz.

Výběr článků

Načítám