Hlavní obsah

Noc plná koktejlů nemusí nutně končit otravou

Bublinky bez kocoviny a rizika otravy.

SodaStream.cz

Článek

Když vyrazíte s přáteli do baru nebo k sobě pozvete kamarádku na soukromou koktejl párty, nikdy nezůstane jen u jediného drinku. Pokud se však ve vašem baru objeví nová speciální edice sirupů SodaStream, ranního bolehlavu se bát nemusíte.

Večer strávený usrkáváním sladkých koktejlů patří k té nejlepší formě relaxu po náročném dni v práci. Časté popíjení alkoholu ale lidskému organismu příliš nesvědčí. Nejen že příjem alkoholu způsobuje odumírání mozkových buněk, ale také je zrádný množstvím kalorií, které v sobě ukrývá. Na příštím večírku podávejte nealkoholické koktejly – rázem z vás bude stylová hostitelka 21. století.

Limitovaná kolekce Night Spirit je složena ze šesti světově nejoblíbenějších koktejlů. Exotické Mojito, Cuba libre, žhavá Caipirinha  a Margarita či stylový newyorský Cosmopolitan nebo Gin, ani jeden z těchto drinků na vaší párty nebude chybět. Nemusíte ani shánět profesionálního barmana nebo sama žonglovat se shakery, příprava zabere několik málo minut a zbytek večera už bude patřit jen vám a vaším hostům. Stačí připravit sodu v přístroji SodaStream tak, jak jste zvyklá a do ní posléze přimíchat kouzelnou přísadu ve formě vybraného sirupu z limitované kolekce Night Spirit. Na závěr stačí drink jen dozdobit ovocem, aby mu, kromě alkoholu, už nic nescházelo.

SodaStream.cz

Míchání koktejlů s pomocí výrobníku SodaStream se také může stát jedním ze zábavných bodů večerního programu. Nemusíte se dokonce bát pořádat oslavu ve všední den – bublinky potečou proudem celou noc a ráno můžete s čistou hlavou vyrazit do práce.

Víte, jak vznikl koktejl Mojito, nebo kdo byla Margarita? To a mnohem víc se dozvíte na Facebookové stránce www.facebook.com/SodaDoma a nebo na microsite www.nightspirit.cz.

Na webové adrese www.sodastream.cz si můžete vybrat ze všech sirupů, které SodaStream nabízí. Odvažte se a zkuste vytvářet vlastní kombinace chutí, kterými hosty oslníte na příštím večírku. Zakoupit můžete také náhradní láhve na sodovku v různých designech, každý koktejl tak může mít svou. Nová edice sirupů SodaStream dokazuje, že sodovka přináší spoustu zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Výběr článků

Načítám