Hlavní obsah

Mitsubishi ASX - ideální automobil do zimních podmínek

Novinky, M Motors CZ s.r.o.

Mitsubishi ASX skvěle jezdí a stačí mu jen pár litrů nafty. Výrobcem udávaná kombinovaná spotřeba 5,6 l / 100 km není pouhý klam, s robustním a prostorným crossoverem na ni lehce dosáhnete. Pod kapotou má totiž mimořádně úsporný čistý diesel s výkonem 110 kW. Motor navíc tak tichý, že ho ani při rychlé jízdě po dálnici nevnímáte.

Mitsubishi ASX

Článek

S Mitsubishi ASX budete jezdit mimo město se spotřebou dokonce pod 5 l / 100 km, a to díky vlastnímu úspornému a tichému motoru Mitsubishi 1.8 DI-D MIVEC. ASX poskytuje dostatek pohodlí a prostoru typického pro crossover, ohromný zavazadlový prostor o objemu 488 l*, robustnější konstrukce zajišťuje řidiči dobrý rozhled a větší bezpečí. Vyspělá technologie 4x4 umožní v klidu zvládnout sníh nebo nerovný terén. O bezpečnost se postará 7 airbagů a cestování Vám zpříjemní klimatizace již v základní výbavě.

Prostorný interiér poskytuje posádce dokonalé pohodlí.

Nyní pořídíte Mitsubishi ASX za rekordně nízkou cenu od 390 000 Kč. Ke každému vozidlu navíc ZDARMA získáte sadu zimních pneumatik včetně 16" originálních slitinových disků v hodnotě 27 000 Kč.

Prostorný interiér poskytuje posádce dokonalé pohodlí.

Neváhejte a navštivte svého nejbližšího autorizovaného prodejce vozů Mitsubishi nebo si rovnou zažádejte o konkrétní nabídku nebo testovací jízdu.

* po montáži originálního příslušenství

Výběr článků

Načítám