Hlavní obsah

Nejvíce zákazníků si jako nového dodavatele elektřiny vybralo RWE

Novinky, RWE Transgas, a.s.

Každý třetí zákazník, který letos vybíral z nových dodavatelů elektřiny, si zvolil nabídku skupiny RWE. S nově získanými více než 76 tisíci odběrnými místy a celkem uzavřenými 200 tisíci smlouvami je RWE letos suverénně nejúspěšnějším hráčem na trhu.

Nejvíce zákazníků si jako nového dodavatele elektřiny vybralo RWE

Článek

Vedle výhodných cen se RWE vyplácí férové chování vůči zákazníkům podložené nejen přistoupením k Etickému kodexu Energetického regulačního úřadu, ale také zaváděním služeb, jako je tarifní poradenství.

„Automaticky kontrolujeme správné nastavení distribučního tarifu všem klientům, kteří od nás odebírají elektřinu. Celkem jsme našim zákazníkům takto ušetřili již přes 20 miliónů korun. Navíc silová elektřina od RWE je stále o 10 procent levnější oproti tradičním regionálním dodavatelům,“ uvedl Tomáš Varcop, obchodní ředitel a člen představenstva RWE Transgas.

RWE věří, že další desítky tisíc zákazníků přiláká také atraktivní soutěž, kterou připravila k desátému výročí působení na českém trhu. „Všichni noví zákazníci, kteří s námi uzavřou smlouvu na dodávku elektřiny do konce roku, se mohou zúčastnit soutěže o elektřinu až na deset let zdarma,“ dodal Varcop.

Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku. Podrobnosti najdete na webových stránkách www.rwe.cz.

Kromě soutěže má RWE pro nové zákazníky další atraktivní dárek. Ke každé nové smlouvě na dodávku elektřiny zákazník získá rodinnou vstupenku do aquaparku v Čestlicích v hodnotě až 1 125 korun.

Výběr článků

Načítám