Hlavní obsah

Spořte a vyhrajte automobil

Novinky, WPB Capital

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možnost založit si výhodný vkladový produkt, nabízející bezpečné a nadstandardní zhodnocení naspořených financí, a šance vyhrát automobil nebo jinou zajímavou cenu, se nenaskýtá každý den. WPB Capital aktuálně nabízí obojí. Navíc u svých spořicích účtů založených do konce roku nabízí úrokovou sazbu zvýhodněnou o bonus 0,3 % p.a.

WPB Capital

Článek

Hlavní cenou je automobil

Osobní automobil Škoda Fabia, LED televize, digitální fotoaparáty nebo mobilní telefony. S WPB Capital se soutěží celkem o 30 cen. Jedinými podmínkami pro účast v soutěži jsou založení nového vkladového účtu (spořicí účet nebo některý z termínovaných vkladů) s minimálním zůstatkem 100 tisíc Kč s dobou splatnosti alespoň 6 měsíců a odevzdání vyplněného anketního lístku. Šance vyhrát jednu z cen není rozhodně nikterak malá. Se spořením u WPB Capital má ale přitom aktuálně šanci „vyhrát“ každý. Pokud si totiž z nabídky vkladových produktů vyberete spořicí účet, můžete se těšit ze sazby zvýhodněné o 0,3 % p.a. Tento úrokový bonus pak platí do doby podání první výpovědi na účtu. Díky této speciální akci dosahuje maximální úroková sazba u vkladových produktů WPB Capital až 4,65 % p.a.

WPB Capital

Pouze do konce roku

Řada lidí má své peníze uložené na nevýhodných běžných účtech s minimálním úročením. Ti chytřejší mají alespoň své finance na o něco  výhodnějších spořicích účtech ve své bance. Velmi početná skupina pak nespoří vůbec a peníze mají doma „pod polštářem“. Ti, aniž by si to možná i uvědomovali, své peníze takto vinou inflace znehodnocují. Pokud ale patříte ke skupině lidí, kteří hledají příležitost, jak skutečně zhodnotit bez jakéhokoli rizika své naspořené finance, tak byste měli popřemýšlet a zvážit své další kroky. Šanci získat zajímavý vkladový produkt, vylepšený navíc u spořicího účtu o zvýhodněnou sazbu, a k tomu ještě příležitost získat některou z mnoha zajímavých cen, nabízí WPB Capital pouze do konce roku.

Vklady 100% pojištěné

Garantem ochrany vkladů střadatelů WPB Capital je Fond pojištění vkladů, jehož činnost je upravena zákonem o bankách. Vklady u WPB Capital včetně úroků jsou pojištěny ve výši 100 %, maximálně do částky 100 000 eur a podléhají stejnému režimu ochrany vkladů jako v bankovním sektoru. Dohled nad činnosti WPB Capital stejně jako nad všemi ostatními finančními institucemi vykonává Česká národní banka.

 O WPB Capital

WPB Capital bylo založeno v roce 1999 a od svého vzniku klade důraz na rychlost, flexibilitu a individuální přístup ke svým klientům. Členům, kterých je již více než 9800, nabízí finanční produkty založené na maximální jednoduchosti a přehlednosti. Základní nabídku na straně vkladových produktů představují finanční produkty nabízející nadstandardní zhodnoceni vložených prostředků – termínované vklady a spořicí účty. WPB Capital patří mezi finanční instituce, které nabízí nejvyšší možné bezpečné zhodnocení finančních prostředků. Nabídkou bonusu v podobě zvýhodněné úrokové sazby o 0,3 % p.a. svoji pozici ještě posílilo. Možnost založit nový vkladový produkt nabízí WPB Capital online prostřednictvím svých webových stránek nebo osobně na pražské pobočce v Paláci Edison poblíž Jindřišské věže na Praze 1 (Jeruzalémská 1321/2). Více informací získáte také na bezplatné telefonní lince 800 345 345.

Přehled vkladových produktů WPB Capital:

Výběr článků

Načítám