Hlavní obsah

Investujte s životním pojištěním s výnosem 14 % za 4 roky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaměřte pozornost směrem k České pojišťovně. Přišla s atraktivním produktem, který svými parametry konkuruje nabídkám bankovních domů.

Česká pojišťovna a.s.

Článek

Zajištěný VÝNOS Plus je jednorázové investiční životní pojištění, které během čtyř let zhodnotí vámi vložený finanční obnos o 14 %. V porovnání s jinými investičními produkty bank se tak jedná o jedinečnou, avšak časově omezenou nabídku. Po celou dobu spoření jste také samozřejmě pojištěni, a to pro případ úmrtí nebo smrti následkem úrazu v motorovém vozidle.

Víc než kvalitní ochrana před inflací

Za uzavření pojištění zaplatíte jednorázový poplatek ve výši 1 % vkladu, správa pojištění je po celou dobu bez poplatků. O investici se postará renomovaný správce podílových fondů, společnost ČP INVEST. Nabídka je časově omezená, pojištění lze sjednat pouze do 30. listopadu. Velkou výhodou je, že ho můžete díky internetovým stránkám České pojišťovny sjednat on-line třeba z pohodlí domova.

Nenechte peníze ležet ladem

On-line sjednání je rychlé a především jednoduché  -  v několika krátkých krocích vyplníte formulář a po jeho odeslání obdržíte do e-mailové schránky potvrzení s podrobnostmi o pojištění včetně návrhu pojistné smlouvy. Další informace o produktu Zajištěný VÝNOS Plus najdete na webu České pojišťovny.

Výběr článků

Načítám