Hlavní obsah

Novinka ve spoření – spořící účet s roční zárukou stejné úrokové sazby

Novinky, LBBW Bank CZ a.s.

Nelíbí se vám, že jste si otevřeli spořící účet s vysokou úrokovou sazbou, která se po čase výrazně snížila, aniž byste o tom byli informováni? To není fér! LBBW Bank nyní nabízí Spořicí účet GARANT, který garantuje, že sazba po 12 měsíců neklesne.

Novinka ve spoření – spořicí účet s roční zárukou stejné úrokové sazby.

Článek

Pravidelné spoření, které garantuje stále stejnou atraktivní sazbu na delší období a zároveň umožňuje peníze kdykoliv vybrat, na trhu dlouho chybělo. Pravidelné spoření je dnes nutnost a je vhodné využít spořící produkt, který garantuje stejnou sazbu. Ale jak vybrat ten správný? A když už se rozhodnete, jak dlouho trvá, než vysoká úroková sazba, kterou jste získali při otevření spořícího účtu, zase v tichosti klesne a vy musíte hledat znovu? Pokud vás již nebaví stále sledovat nové akční nabídky vysokých úrokových sazeb, které však trvají jen krátce, zvolte garanci úrokové sazby!

Je důležité mít možnost se ke svým penězům na spořícím účtu rychle dostat. Proto je vítanou novinkou Spořicí účet GARANT od LBBW Bank kombinující výhody spořícího účtu a termínovaného vkladu – peníze máte kdykoliv k dispozici a zároveň garantovanou atraktivní úrokovou sazbu 2 % p.a., která po celý jeden rok neklesne.

Výběr článků

Načítám