Hlavní obsah

Investiční úvěr s podporou EU usnadní vaše podnikání

Mysleli jste si, že získat pro vaši firmu investiční úvěr bez nutnosti zástavy nebo s jejím významným snížením není na českém trhu možné? Do letošního září to tak skutečně bylo, nyní se však situace změnila.

GE Money Bank, a.s.

Článek

Díky spolupráci GE Money Bank s Evropským investičním fondem můžete výstavbu, rekonstrukci či nákup nemovitosti nebo investici do nových technologií financovat úvěrem EU Investice s výrazně nižším požadavkem na zajištění, a tím pádem i bez náročné administrativy. Použít lze na jakoukoliv investici v celé její výši včetně DPH. Výše úvěru je od 500 tisíc do 10 milionů Kč se splatností až 10 let.

„Garance Evropského investičního fondu nám umožňuje výrazně snížit požadavek na zajištění úvěru, dokážeme tak zrychlit jeho vyřízení a omezit administrativní náročnost. Financování rozvojových plánů malých a středních firem je s úvěrem EU Investice nyní také mnohem dostupnější,“ objasňuje Jiří Báča, ředitel firemního bankovnictví GE Money Bank.

Záruka fondu podnikatele nic nestojí, je poskytována pod Rámcovým programem Evropské unie pro konkurenceschopnost a inovace. Úvěr EU Investice je určen malým a středním podnikům s ročním obratem do 200 milionů Kč.

Více na www.gemoney.cz nebo 844 844 844.

Výběr článků

Načítám