Hlavní obsah

Adrenalinová svatba v Bratislavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden pohřešovaný a ztracené svatební dary. Taková je bilance adrenalinové sobotní svatby, která se měla uskutečnit v Bratislavě.

Kraft Foods CR s.r.o.

Článek

Svatba jako z akčního filmu se odehrála minulý týden v Bratislavě. Zpočátku vše probíhalo podle klasického scénáře. Ženich s nevěstou i svatebčané se těšili na pečlivě naplánovaný obřad.

Vše nabralo rychlé obrátky, když se na svatbu nedostavil svědek. Jednalo se o dlouholetého přítele sezdávaného páru. Pikantní na celé záležitosti je fakt, že spolu s ním zmizela i dodávka se svatebními dary, mezi kterými byl například i zájezd do argentinské vesničky Cokoscas. Bylo vyhlášeno celostátní pátrání a v současné době je do hledání zapojen i policejní vrtulník s čokovizí.

Nepotvrzené důkazy naznačují, že svědek, vlastním jménem Nugetus Mléčný, byl naposledy spatřen poblíž továrny na cukrovinky Figaro v Bratislavě.

Pomozte svatebčanům najít ztraceného svědka v aplikaci Hledejte ztracený bonbon na www.tatianasoutez.cz a vyhrajte luxusní kabelku, poukaz na parfém, nebo novou bonboniéru Tatiana Čokoládový mix. 

Výběr článků

Načítám