Hlavní obsah

Pokračovací mléčná kojenecká výživa HiPP BIO Combiotic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organismus kojence je velmi křehký. Proto potřebuje zvláštní ochranu. Kojení je to nejlepší, protože mateřské mléko obsahuje všechny látky, které Vaše dítě potřebuje ke zdravému vývoji.

Článek

Především dvě složky mateřského mléka mají rozhodující význam: prebiotická vláknina a probiotické kultury mléčného kvašení. Prebiotická vláknina (GOS - galaktooligosacharidy získané z laktózy) podporuje zdravou střevní mikroflóru. Probiotické kultury mléčného kvašení se usidlují ve střevech, kde potlačují růst škodlivých zárodků. Zdravá střevní mikroflóra pomáhá posilovat obranyschopnost organismu a snižovat riziko výskytu alergií.

Společnost HiPP vyvinula novou generaci pokračovací mléčné kojenecké výživy, právě podle vzoru mateřského mléka, navíc v BIO kvalitě. Výroba mléčné kojenecké výživy ve společnosti HiPP prochází více jak 600 kontrolami, které jsou přísnější, než je předepsáno zákonem. HiPP BIO pečeť garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

 Nová generace pokračovací mléčné kojenecké výživy HiPP BIO Combiotic:

  • jediná pokračovací kojenecká výživa s unikátní kombinací Praebiotik® a Probiotik
  • po vzoru mateřského mléka
  • v BIO kvalitě
  • s cennými Omega-3 nenasycenými mastnými kyselinami – důležité pro vývoj mozku a nervových buněk   

Důležité upozornění: Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách.

Výběr článků

Načítám