Především dvě složky mateřského mléka mají rozhodující význam: prebiotická vlákninaprobiotické kultury mléčného kvašení. Prebiotická vláknina (GOS - galaktooligosacharidy získané z laktózy) podporuje zdravou střevní mikroflóru. Probiotické kultury mléčného kvašení se usidlují ve střevech, kde potlačují růst škodlivých zárodků. Zdravá střevní mikroflóra pomáhá posilovat obranyschopnost organismu a snižovat riziko výskytu alergií.

Společnost HiPP vyvinula novou generaci pokračovací mléčné kojenecké výživy, právě podle vzoru mateřského mléka, navíc v BIO kvalitě. Výroba mléčné kojenecké výživy ve společnosti HiPP prochází více jak 600 kontrolami, které jsou přísnější, než je předepsáno zákonem. HiPP BIO pečeť garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Hipp Czech s.r.o.

 Nová generace pokračovací mléčné kojenecké výživy HiPP BIO Combiotic:

  • jediná pokračovací kojenecká výživa s unikátní kombinací Praebiotik® a Probiotik
  • po vzoru mateřského mléka
  • v BIO kvalitě
  • s cennými Omega-3 nenasycenými mastnými kyselinami – důležité pro vývoj mozku a nervových buněk   

 

www.hipp.cz

Důležité upozornění: Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách.