Článek
Především dvě složky mateřského mléka mají rozhodující význam: prebiotická vláknina a probiotické kultury mléčného kvašení. Prebiotická vláknina (GOS - galaktooligosacharidy získané z laktózy) podporuje zdravou střevní mikroflóru. Probiotické kultury mléčného kvašení se usidlují ve střevech, kde potlačují růst škodlivých zárodků. Zdravá střevní mikroflóra pomáhá posilovat obranyschopnost organismu a snižovat riziko výskytu alergií.
Společnost HiPP vyvinula novou generaci pokračovací mléčné kojenecké výživy, právě podle vzoru mateřského mléka, navíc v BIO kvalitě. Výroba mléčné kojenecké výživy ve společnosti HiPP prochází více jak 600 kontrolami, které jsou přísnější, než je předepsáno zákonem. HiPP BIO pečeť garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.
Nová generace pokračovací mléčné kojenecké výživy HiPP BIO Combiotic:
- jediná pokračovací kojenecká výživa s unikátní kombinací Praebiotik® a Probiotik
- po vzoru mateřského mléka
- v BIO kvalitě
- s cennými Omega-3 nenasycenými mastnými kyselinami – důležité pro vývoj mozku a nervových buněk
Důležité upozornění: Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách.