Hlavní obsah

Kooperativa nabízí speciální asistenci pro auta v zahraničí

Novinky, Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Cestujete do zahraničí vlastním vozem a přemýšlíte, jak se co nejlépe pojistit? Určitě nezapomeňte na cestovní pojištění. K němu Vám nyní pojišťovna Kooperativa nabízí i speciální krátkodobé asistenční služby HOLIDAY, které Vám zaručí bezstarostnou cestu na dovolenou.

Kooperativa nabízí speciální asistenci pro auta v zahraničí

Článek

Nejedná se o klasické havarijní pojištění, ale o asistenční službu, která Vám v případě nehody nebo poruchy zajistí potřebnou pomoc, tedy opravu, odtah nebo zapůjčení náhradního vozidla. Naprosto výjimečné jsou služby náhradního řidiče pro cestu zpět do ČR, pokud by se řidič posádky zranil a nemohl pokračovat v jízdě.

Asistenční službu HOLIDAY si můžete sjednat na všech obchodních místech pojišťovny Kooperativa ke krátkodobým smlouvám cestovního pojištění (max. 30 dní). Je určena pro osobní a užitková vozidla a je dostupná po celé Evropě. Cena je rozdělena podle délky pobytu v zahraničí, do 10 dní včetně zaplatíte 280 Kč, od 11 do 30 dní včetně je pojistné 440 Kč.

V případě poruchy nebo havárie Vám zdarma zajistíme:

·         příjezd a odjezd zásahového vozidla s odbornou posádkou;

·         práce mechanika po dobu 60 min;

·         nocleh v hotelu pro celou posádku vozidla (pokud je reálná šance opravy vozidla do 48 hod);

·         odtah vozidla do místa bydliště klienta v ČR nebo do autoservisu v místě jeho bydliště (nepodaří-li se vozidlo opravit do 48 hod) a zapůjčení náhradního vozidla na 5 dní zdarma;

·         poskytnutí náhradního řidiče na cestu zpět do místa bydliště klienta (v případě klientovy nezpůsobilosti k řízení motorových vozidel).

Dalším pomocníkem na Vašich cestách může být aplikace KOOP Asistent, která je zdarma ke stažení na příslušných e-marketech (App Store a GooglePlay).

Využijete ji zejména v krizových situacích jako je nehoda či porucha. Jednoduše můžete okamžitě nahlásit škodu, včetně zaslání dokladů a fotodokumentace přímo z místa nehody. V případě nutnosti zásahu asistenční služby zajistí přímé spojení či odeslání souřadnic vozidla, pro Vaši rychlejší lokalizaci.

Vedle přímých telefonních čísel tísňového volání a kontaktu na Infolinku Kooperativy, nabízí KOOP Asistent také užitečné rady co dělat v případě nehody nebo základy první pomoci.

Více informací najdete na www.koop.cz nebo infolince 841 105 105.

Výběr článků

Načítám