Hlavní obsah

Spánek není žádná věda – zázrak ve vaší ložnici

Novinky, www.prirodni-matrace.cz

Praktické informace jak předejít nedostatku energie, stresu a únavě. Chcete být úspěšní, spokojení, zdraví, ale nemáte dost energie k tomu si dopřát šťastný život? Jedním z důvodů je patrně Váš spánek. Přírodní matrace aktivně podporují páteř a uvolňují svaly.

Navštivte Showroom přírodních matrací Praha Vršovická 7/27, Otevírací doba Po-Pá 11-19hod, So 11-15hod

Článek

Spánek je velice důležitou součástí našeho života, je to přirozený způsob, jak si naše tělo může odpočinout, zregenerovat síly a uvolnit se. Výběr matrace, postele či lůžkového roštu rozhodne o tom, jak se vyspíme a v neposlední řadě i o tom, jak se budeme cítit po celý další den. Přírodní matrace svým složením a zcela nechemickou bází bojují proti zbytečnému přepětí těla, deformaci páteře, poruchám okysličení a dýchání. Přírodní matrace a futony slouží alergikům, astmatikům, lidem s ekzémy a lidem, kteří trpí nespavostí.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Při výběru se člověk musí řídit srdcem i rozumem a zamyslet se, jestli spaní na prefabrikátech recyklovaných z plastů je právě to nejlepší. Lidé se vždy vyvíjeli společně s přírodou, a tedy i s přírodními materiály. Matrace z přírodních materiálů nekladou tělu odpor, mají vysokou kvalitu, stabilitu, vzdušnost, trvanlivost, ekologickou nezávadnost, přímé pozitivní účinky na lidské zdraví a jsou vhodné pro alergiky.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Lidské tělo zná přírodní materiály již tisíce let. Pokud nás zajímá zdravý styl života, tak nesmíme opomenout jak spíme. Naše tělo skrze výrobky z přírodních materiálů komunikuje s přírodou. Uchovejte si zdraví a vitalitu. Buďte v harmonii se svým prostředím. Kvalita spánku  má zásadní význam pro všechny věkové kategorie. Děti potřebují pro zdravý růst a vývoj kvalitní matrace, většinou z přírodních materiálů. Obecně se doporučuje matrace středně tvrdá, ortopedická, matrace se přizpůsobí křivkám Vašeho těla, ale nedovolí ochabnutí, zborcení a deformaci páteře. Matrace musí podpořit Vaše tělo a udržet ho ve fyziologické přirozené poloze celou noc. Přírodní matrace neodporují tělu a plně s ním souzní, nevytváří umělé pružení a tlak na kostru a klouby.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Přírodní matrace poskytuje v kombinaci s podkladem dostatečnou vzdušnost a dokonalé rozložení hmotnosti, tím je zaručena ideální anatomická poloha páteře a uvolnění kosterního svalstva během zdravého spánku. Přírodní matrace je zejména dobrá investice do zdravého spánku pro lidi s alergiemi, exémy  či nadváhou. Kvalitní matrace musí správně rozložit váhu těla a uvolnit páteř v přirozeném tvaru. Důležité je, aby matrace byla dostatečně kompaktní a pevná. Prodyšnost přírodní matrace je důležitá a téměř povinná pro dobré odvětrání, které zabrání tvorbě plísní a udržuje tělo v suchém prostředí. Přírodní matrace pro svou strukturu z přírodních materiálů jsou plně prodyšné a neblokují kožní dýchání, které je zásadní pro látkovou výměnu a správnou funkci lidského organismu. Kvalitní zdravotní matrace je investicí, která se Vám několikanásobně vrátí.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Máte atypické rozměry matrace v posteli, tak nevěšte hlavu, jsme česká ruční výroba a jsme schopni vyrobit jakýkoliv rozměr matrace a nejenom matrace také rošty do postele, chrániče na matrace a dokonce i postele z masivu na zakázku a míru. Řemeslná preciznost a čistota přírodních materiálů je pro nás zásadním kritériem. Vyrábíme, jak kontinentální postele a matrace do postele, tak futony a TOP matrace. www.prirodni-matrace.cz garantuje ruční prací maximální kvalitu, hygieničnost a dlouhověkost svých produktů a použitých 100% přírodních materiálů. Přírodní matrace.cz navazují na tradici kvalitní ruční výroby přírodních matrací bez chemie z koňských žíní, bavlny, ovčí vlny, kokosu, na kterých spali již naše babičky a dědové. Přírodní matrace udržují stálé mikroklima pro kůži, tělo (termoizolují) a podporují zdravý spánek, lehce pohltí vlhkost a snadno ji odpaří. Přírodní materiály u matrace jsou stálé a nedegradují při kontaktu s lidským potem. Přírodní matrace aktivně podporují páteř a uvolňují svaly, šlachy, klouby a vaziva. Matrace mají velkou mechanickou životnost. Přírodní matrace si můžete vyzkoušet v Institutu zdravého spaní a SHOWROOM v Praze, Vršovická 7/27 nebo v Nové Pace, Šlejharova 36 v Krkonoších.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Zabýváme se zakázkovou výrobou na přání a míru. Mnoho našich zákazníků chce individuální a originální řešení přímo v daném prostoru na míru dle přesných specifikací. V atypických rozměrech vyrábíme přírodní matrace i postele z masivu. Vyrábíme také postele dle dodaných výkresů od zákazníka. Vždy se snažíme dodat jakoukoli atypickou matraci do 5ti pracovních dní. Postele dodáváme druhý týden od objednání. Běžné rozměry matrace do 3 dnů. Životnost přírodních matrací se pohybuje minimálně okolo 15let a více. Máme také zkušeností s matracemi z koňských žíní, kterých se ještě ani po 50 letech používání lidé nezbavují . Pokud používáte běžné matrace a potíte se, nevěšte hlavu. Vaše matrace je možné vylepšit svrchní podložkou z koňské žíně.

Ruční šití přírodní matrace Horsehair Gold

Všechny typy přírodních matrací, futonových matrací a futonů si mohou Naši zákazníci vyzkoušet v institutu zdravého spaní a showroom v Praze, Vršovická 7/27 nebo v Nové Pace, Šlejharova 36 v Krkonoších (hlavní tah Praha – Krkonoše).

Pro další informace o přírodních matrací navštivte www.prirodni-matrace.cz .

Výběr článků

Načítám