Hlavní obsah

Když stavět a vylepšovat, tak teď a výhodně s materiály KM BETA

Novinky, KM Beta a.s.

KM BETA, největší český výrobce materiálů pro kompletní hrubou stavbu, spouští podzimní slevy. Výhodně tak z materiálů jediného dodavatele postavíte celý dům. Trvale výhodné ceny (až o 41 % nižší) včetně akčních slev platí na e-shopu KM BETA.

Internetový obchod KM BETA

Článek

KM BETA v současné době zastřešuje hned čtyři oblasti, které kompletně pokrývají hrubou stavbu včetně střechy a omítek – spolehlivý střešní systém, zdicí systém SENDWIX pro vysokou úsporu energií za vytápění, tradiční cihelný systém PROFIBLOK a nejnověji i široký sortiment suchých maltových a omítkových směsí PROFIMIX.

Poslední novinkou je vápenopískový zdicí prvek SENDWIX THERM určený pro minimalizaci tepelných mostů a dále nový prvek ve střešním systému, taška kabelových prostupů pro elektrické připojení do podstřešní části.  Práci při zdění usnadní nový dávkovač na lepidlo. Díky této pomůcce lze při zdění s vápenopískovými prvky KM BETA dosáhnout vysoké přesnosti a výrazně práci urychlit.

Všechny materiály KM BETA lze zakoupit výhodně na www.shop.kmbeta.cz, kde výrobce poskytuje trvale nízké ceny v průběhu celého roku (až o 41 %). K této výhodné nabídce se nyní přidaly ještě podzimní akční slevy! Více na www.kmbeta.cz nebo na bezplatné infolince 800 150 200.

Výběr článků

Načítám