Hlavní obsah

Úroky zvýšit, poplatky snížit radí banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také si skutečnou výši bankovních poplatků neuvědomujete až do chvíle, kdy si nevěřícně prohlížíte měsíční výpis účtu? Pokud nepodceníte výběr banky, nemusíte zaplatit ani korunu navíc. Naopak banka bude na úrocích platit vám.

ZUNO BANK AG

Článek

Online banka ZUNO nedávno představila několik novinek. Unikátní produkt AUTOPILOT , který přesouvá peníze mezi ÚČTEM a denně úročeným SPOŘENÍM, nyní pracuje s minimálním zůstatkem 10 000 korun. „Novinkou je i vyšší úrok na ročním termínovaném vkladu v librách, bez podmínky minimálního vkladu,“ říká Lucie Osvaldová, produktová manažerka ZUNO. „Roční úrokovou sazbu jsme z dosavadních 1,1 procent zvedli na zajímavá 2,2 procenta ročně.“

S internetovou bankou ušetříte kromě peněz i čas. A právě takovou bankou je ZUNO. Nabízí běžný ÚČET a k němu spořicí účty i termínované vklady, bez jakýchkoli poplatků za vedení. K zajímavým úrokům vede jednoduchá cesta - jen několik kliků na internetu. Nemusíte chodit do pobočky a peníze máte pod dohledem 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. „Místo toho, abychom klientům brali peníze na poplatcích, přidáváme jim je na úrocích,ʺ  dodává Lucie Osvaldová.

Výběr článků

Načítám