Hlavní obsah

Zajištěná investice s 12% ročním výnosem? Ve známém Boskovickém Western Parku je to možné

Novinky, Westernové městečko Boskovice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S netradičním přístupem k financování výstavby nově budovaného hotelu ve stylu westernových domů přišli majitelé Western Parku Boskovice. Za investorovy peníze je vybudován hotelový bungalov a ten je zpětně pronajat Western Parku za předem stanovený roční nájem.

Westernové městečko Boskovice

Článek

Zároveň Western Park garantuje odkup tohoto bungalovu nejpozději do 5let. Navíc může investor mimo sezónu po určitou dobu svůj bungalov využívat. Výstavba je rozložena do dvou etap, z nichž je jedna již dokončena a z druhé zbývá pro investory již jen 6 bungalovů. Možná investice pro 1 bungalov je maximálně 900.000,- Kč.

Western Park Boskovice patří k nejnavštěvovanějším turistickým místům jižní Moravy. Vznikl v roce 1993 a od roku 2009 nabízí návštěvníkům celoroční provoz. V areálu parku naleznete spoustu zákoutí, ve kterých se skrývají atrakce pro děti i dospělé. Celodenní program nabízí zábavu nejen pro rodiny s dětmi, školní výlety a firemní akce, ale pro všechny, kdo mají chuť se bavit, nebo přijet na romantickou dovolenou.

Více info zde.

Výběr článků

Načítám