Hlavní obsah

Získejte luxusního pomocníka, díky kterému se praní prádla stane radostí

Novinky, Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste někdy slyšeli, že je možné vyprat prádlo kvalitně za 15 minut a při teplotě jen 15°C? Pračka EcoBubble od Samsungu vám toto umožní díky inovativní technologii EcoBubble. Přesně takovou pračku máte jedinečnou příležitost nyní vyhrát!

EcoBubble od Samsungu

Článek

Samsung přichystal pro fanoušky na své Facebook stránce překvapení ve formě soutěže o unikátní pračku EcoBubble. Pračky EcoBubble přinášejí novou technologii, díky které ušetříte obrovské množství pracího prášku, energie i času. Speciální systém, který tyto pračky využívají, je založen na vytváření milionů mikroskopických bublinek a efektivnějším rozpouštění pracího prášku pomocí vzduchu. Bubliny proniknou do prádla až 40 krát rychleji než obvykle a vyperou jej tak šetrněji, lépe a během kratšího času. Prát je možné už při teplotě 15°C, přičemž se spotřebuje jen 30 % energie oproti pracímu cyklu na 40°C.

Pokud chcete přejít na ekologické praní pro 21. století, máte unikátní příležitost. Stačí, když se stanete fanoušky Facebook stránky Samsung Česko a Slovensko a v jednoduché soutěžní aplikaci vyberete o EcoBubble správná tvrzení. Hraje se o pračku v hodnotě 19 990 Kč s kapacitou 9 kg prádla. Soutěž trvá pouze do 2.9!

Výběr článků

Načítám