Hlavní obsah

Zaměstnejte svou mysl na Rok jinak, mzdu hradí Vodafone

Novinky, Vodafone Czech Republic a.s.

Změnit kariéru delší dobu po získání prvního místa či absolvování školy je mnohem snazší, než se může na první pohled zdát. Příběhů lidí, kteří se rozhodli opustit kanceláře a místo toho si založili biofarmu, odjeli na druhý konec světa vyučovat děti v rozvojových zemích nebo si otevřeli hospodu, je více než dost.

Zaměstnejte svou mysl na Rok jinak, mzdu hradí Vodafone

Článek

Pro to, abyste v práci dělali to, co vás naplňuje, ale nemusíte měnit rovnou profesi. Naopak můžete své know how využít. Umožňuje to právě například grantový program Nadace Vodafone Rok jinak. V rámci tohoto programu mohou lidé jeden rok nebo jeden až tři měsíce pracovat v neziskové organizaci, přičemž mzdu, na jakou byli zvyklí z původní profese, jim hradí Nadace Vodafone. Nemusejí tak mít obavy, že kvůli práci v neziskovce přijdou o svůj životní standard nebo si nebudou moci dovolit splátky na auto či hypotéku.

Program Nadace Vodafone Rok jinak přináší možnost profesionálům předat své zkušenosti neziskovým organizacím, které by si takového pracovníka nemohli dovolit. Cílem programu je rozvoj neziskové sféry díky přínosu profesionálů z byznysu a veřejného sektoru. Čtvrtý ročník programu Rok jinak dal možnost sedmi odborníkům z různých oblastí, aby vybraným neziskovým organizacím pomohli ve svém oboru. Rok jinak v České republice absolvovalo dosud osmadvacet grantistů, kteří se zabývají širokou škálu činností, od fundraisingu, přes PR, až po vytváření strategií HR či rozvoje.

Nadace Vodafone nyní grantový program Rok jinak, který startuje již pátým rokem, inovovala. Letos poprvé mají účastníci možnost vyjet i do zahraničí. Přihlášky mohou zájemci podávat do 20. září. Vítězové Roku jinak pro rok 2013 budou vyhlášeni na konci října.

Formuláře, informace o veškerých náležitostech, přihlášky i kontakty jsou pro zájemce na internetových stránkách www.rokjinak.cz

Výběr článků

Načítám