Hlavní obsah

Romantická svatba v Itálii nemusí být drahá... u jezera Garda

Novinky, CK GARDA TRAVEL

Přemýšlíte nad svatbou? Vysněná romantická svatba v zahraničí nemusí být drahá! Italské jezero Garda patří mezi nejkrásnější svatební místa v Evropě; z Čech je velmi dobře dostupné, obřady zde jsou exkluzivní, organizačně nenáročné a za přijatelné ceny.

Malcesine

Článek

Dovolte nám představit jednu z nejkrásnějších svatebních lokalit vůbec - jezero Garda, městečko Malcesine, plné úzkých historických uliček, kaváren, barů a restaurací s gurmánskými specialitami. Jak takový obřad může vypadat? Koná se na venkovní terase místního hradu s krásným výhledem na jezero a okolní hory.

Poté, co si zde řeknete ano, projdete z hradu do centra města k přístavu, po cestě vás budou místní i turisté zastavovat a gratulovat. Následuje malý přípitek ve stínu palem a olivovníků a pak již hurá na loď – ať obyčejnou nebo třeba opravdovou velkou středověkou plachetnici. Milovníci hor vyrazí na výlet za nejlepší svatební fotkou, a to lanovkou, jež vás vyveze o 1700m výše.

Svatební hostina? Vždyť jste v Itálii! Okolí jezera nabízí nespočet restaurací, většinou s krásnými výhledy na jezero Garda, pro náročné gurmány i třeba restaurace s hvězdou Michelin.

Svatební servis a informace v lokalitě exklusivně zajišťuje CK GARDA TRAVEL.

Jezero Garda aneb malý ráj v Itálii se nachází pouhých 700 km z Čech, netřeba tedy letenek!

Výběr článků

Načítám